Luc Devroe: "Voor Dendoncker is Anderlecht afgesloten hoofdstuk"

30-7-2018 20:57:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Leander Dendoncker aast al langere tijd op een transfer, maar de Rode Duivel hoort nog altijd toe aan Anderlecht. Keert hij nog (even) terug in de ploeg?"Dendoncker? Voor hem is Anderlecht een afgesloten ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Acht miljoen is veel te weinig" (30-07-2018)
Luc Devroe kreeg bij VISTA! ook de vraag hoe het nu zit met Leander Dendoncker. De Rode Duivel geniet nu nog van enkele dagen vakantie, maar de kans dat hij nog terugkeert naar RSC Anderlecht is klein. Devroe is momenteel bezig om een geschikte deal te vinden voor zowel speler als club. 
>> Lees verder

Vraagprijs van 20 miljoen euro (02-08-2018)
Leander Dendoncker geniet van zijn laatste dagen vakantie alvorens terug aan de slag te gaan. De oefenvelden van RSC Anderlecht zal hij wellicht niet meer betreden in het paars-witte shirt. Luc Devroe gaf al aan dat acht miljoen euro té weinig was voor de Rode Duivel, zijn prijs ligt ergens rond de 20 miljoen euro.
>> Lees verder

Dendoncker weigert Crystal Palace en Wolverhampton (02-08-2018)
Volgens Footmercatoheeft Leander Dendoncker zowel van Crystal Palace als van Wolverhampton een bod geweigerd. Eerder bedankte hij ook al voor het Franse Marseille. Volgens een bron zou de Rode Duivel teveel luisteren naar zijn entourage die er op hun beurt 'geen verstand van heeft'. Alle drie de clubs zouden rond de 20 miljoen geboden hebben.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.