Kums niet tegen Kortrijk, Trebel Kapitein?

28-7-2018 15:40:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het nieuwe seizoen start in mineur voor Sven Kums. Hij moet passen voor KVK met last aan de heup. Ook Saief is onvoldoende fit. ?Ze zijn op de sukkel?, zuchtte trainer Hein Vanhaezebrouck, die ook een ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vooruitblik : Kortrijk – Anderlecht (26-07-2018)
Overmorgen begint Anderlecht op bezoek bij KV Kortrijk aan de competitie. Welke namen maken hun opwachting bij Anderlecht? En wat mogen we verwachten van KVK?
>> Lees verder

Naar Kortrijk zonder Kums, Saief en Najar (27-07-2018)
Luc Devroe bevestigde al dat de verplaatsing naar KV Kortrijk zonder Lukasz Teodorczyk zou doorgaan. Nu bevestigde Hein Vanhaezebrouck ook de afwezigheid van Sven Kums, Kenny Saief en Andy Najar wegens lichte blessures. Ook Sowah geeft forfait, door een spierscheur. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: KV Kortrijk - Anderlecht (28-07-2018)
Vanavond om 18 uur begint Anderlecht aan het nieuwe voetbalseizoen. Het doet dat met een verplaatsing naar Kortrijk. In vergelijking met vorig seizoen zullen heel wat nieuwe namen aan de aftrap verschijnen. Amper drie oude bekenden zullen we straks herkennen.
>> Lees verder

Santini en Cobbaut starten tegen Kortrijk (28-07-2018)
Om 18u begint Anderlecht aan het nieuwe seizoen op het veld van KV Kortrijk. Ivan Santini en Elias Cobbaut starten in de basis. Sebastiaan Bornauw mag zoals verwacht zijn debuut vieren. 
>> Lees verder

Trebel draagt aanvoerdersband (28-07-2018)
Zoals verwacht draagt Adrien Trebel vanavond tegen KV Kortrijk de aanvoerdersband. Of de Fransman ook de nieuwe kapitein is, is nog even afwachten. Sven Kums is er vanavond niet bij en hij is een een grote kanshebber hiervoor.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.