Makelaar Trossard: "Neen, dat klopt niet, Trossard blijf bij Genk"

25-7-2018 14:37:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Leandro Trossard werd vandaag plots gekoppeld aan een transfer naar RSC Anderlecht. Paars-Wit zou 10 miljoen euro willen betalen en met bonussen kan dat nog oplopen tot 15 miljoen euro."Neen, dat klopt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Beloften verslaan Acren Lessines (26-07-2018)
De beloften van Anderlecht hebben vanavond een oefenduel tegen Royale Entente Acren Lessines gewonnen met 2-1. Mohammed Bakkali bracht de jongens van coach Jonas De Roeck (foto) op voorsprong. Na de pauze scoorde ook Milan Corryn tegen de club uit de tweede amateurliga.
>> Lees verder

Vooruitblik : Kortrijk – Anderlecht (26-07-2018)
Overmorgen begint Anderlecht op bezoek bij KV Kortrijk aan de competitie. Welke namen maken hun opwachting bij Anderlecht? En wat mogen we verwachten van KVK?
>> Lees verder

Officieel: Sels tekent bij Straatsburg (26-07-2018)
Matz Sels heeft een nieuwe club gevonden. De doelman tekende vandaag een contract voor vier jaar bij Straatsburg, de nummer 15 uit Frankrijk. Straatsburg betaalt zo'n vier miljoen euro aan Newcastle en Sels behoudt zijn riant salaris.
>> Lees verder

Favoriete transfer #5: Teun Koopmeiners (26-07-2018)
We zijn aanbeland bij jullie vijf favoriete versterkingen. Ook de transfer van deze speler wordt geen evident verhaal. Maar net als jullie is ook Marc Coucke als een onverbiddelijke trainer van een hoogspringer: de lat moet altijd een beetje hoger.
>> Lees verder

Voorstelling: Landry Dimata (26-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Landry Dimata.
>> Lees verder

"Willen beter doen dan vorig jaar" (26-07-2018)
Het Nieuwsblad maakt al enkele dagen de prognose van de eindstand van komend seizoen, daarin zet het RSC Anderlecht terug op de derde plaats. Iets waar coach Hein Vanhaezebrouck wel begrip voor heeft, gezien de jonge en nieuwe kern waarover hij nu beschikt: "Maar we willen beter doen."
>> Lees verder

Saint-Etienne wil Teodorczyk huren (26-07-2018)
Vorig seizoen leende Saint-Etienne Beric nog uit aan RSC Anderlecht, mogelijk maakt nu een spits de omgekeerde beweging. De Franse ploeg toont interesse om Lukasz Teodorczyk te huren met aankoopoptie. Of het zover komt valt af te wachten. 
>> Lees verder

Colpaert op 1 augustus nieuwe teammanager (26-07-2018)
Gunther Vanhandenhoven krijgt er een nieuwe collega bij, Tom Colpaert. Vanaf 1 augustus vervoegd hij de staff van RSC Anderlecht en zal hij er Vanhandenhoven bijstaan in zijn taken als teammanager. Johan Plancke, die gisteren nog officieel KV Oostende verliet, komt ook over naar Brussel. 
>> Lees verder

"Isaac zal vechten voor zijn plek" (26-07-2018)
Van RSC Anderlecht mag Isaac Kiese Thelin vertrekken, maar dat is buiten de speler gerekend. Volgens zijn makelaar heeft de Zweed geen zin om te vertrekken en blijft hij gewoon bij paars-wit.
>> Lees verder

Plancke verlaat officieel KV Oostende (25-07-2018)
Vorige week vrijdag raakte het bericht bekend dat RSC Anderlecht interesse toonde in Johan Plancke, teammanager van KV Oostende. Vandaag maakte de kustploeg bekend dat Plancke de club officieel verlaat. Of dat voor een nieuwe uitdaging is bij paars-wit, is evenwel nog niet bekend. 
>> Lees verder

Ganvoula scoort meteen bij debuut (25-07-2018)
Silvère Ganvoula ruilde vorige week RSC Anderlecht in voor het Duitse VfL Bochum, waar hij komend seizoen op huurbasis gaat spelen. Ganvoula maakte vanavond zijn debuut met de Duitse club tegen Monaco en was meteen goed voor een doelpunt. Hij zette de 1-1 op het bord.
>> Lees verder

Vierde wissel in zestiende finales Croky Cup (25-07-2018)
Wie de voorbije maand naar de wedstrijden op het WK keek, heeft het toen vast al opgemerkt. Tijdens de verlengingen mocht er een vierde wissel doorgevoerd worden. Die regel komt nu ook in de Beker van België, vanaf de zestiende finales en enkel bij verlengingen. 
>> Lees verder

Meer Turkse interesse voor Kara (25-07-2018)
Nog een speler die mag vertrekken is Kara Mbodji, hij droomt nog altijd van de Premier League, maar de interesse komt uit Turkse hoek. Zo tonen Fenerbahçe en Buraspor interesse in de verdediger. Galatasary zat al langer op het spoor van de Senegalees.
>> Lees verder

"Niemand heeft gezegd dat hij weg moet" (25-07-2018)
Lukasz Teodorczyk mag vertrekken en het Turkse Galatasary ziet wel iets in de Pool. Volgens de manager van Teodorczyk is de Turkse club ook financieel sterk om hem te halen, maar of hij effectief zal vertrekken is helemaal nog niet zeker. 
>> Lees verder

Voorstelling: Ilias Moutha-Sebtaoui (25-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ilias Moutha-Sebaoui.
 
>> Lees verder

Verjaardag Ivan Obradovic (25-07-2018)
Vandaag verjaart Ivan Obradovic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 30e verjaardag!
>> Lees verder

Voorstelling: Ivan Santini (24-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ivan Santini.
 
>> Lees verder

Favoriete transfer #6: Matz Sels (24-07-2018)
Matz Sels staat dicht bij een transfer naar het Franse Strasbourg, maar prijkt wel op plek zes in de lijst van jullie favoriete transfers. De stemmen werden wel geteld voor de overtuigende prestatie van Thomas Didillon tegen Rennes.
>> Lees verder

Sels heeft persoonlijk akkoord met Strasbourg (24-07-2018)
Matz Sels zag een verlengd verblijf bij RSC Anderlecht aan zijn neus voorbij gaan door de harde onderhandelingen van zijn moederclub Newcastle. Hij hernam uiteindelijk ook daar de trainingen, ook al is er geen toekomst meer voor hem bij de Magpies. Het Franse Strasbourg komt nu met een oplossing.
>> Lees verder

Colpaert genoemd bij Anderlecht (24-07-2018)
Tom Colpaert voetbalde enkele jaren bij de jeugd van RSC Anderlecht om vervolgens omzwervingen te maken naar Roeselare, Izegem en Zulte-Waregem. Tegenwoordig is hij T2 bij KSV Roeselare. Al bestaat de kans dat hij opnieuw de overstap maakt naar paars-wit.
>> Lees verder

Najar herneemt trainingen (24-07-2018)
Andy Najar werd de voorbije dagen uit voorzorg aan de kant gehouden met last aan de hamstrings. Echt pijn had de Hondurees niet, de non-activiteit was meer uit voorzorg. Sinds gisteren heeft hij de individuele trainingen hernomen.
>> Lees verder

"Wij zijn eerste schakel in de aanval" (24-07-2018)
RSC Anderlecht haalde met Thomas Didillon niet alleen een keeper, maar ook nog eentje die kan voetballen. Dat bewees hij vorige zaterdag al tijdens de oefenwedstrijd tegen Stade Rennes, met enkele mooie uittrappen.
>> Lees verder

Voorstelling damesploeg op fandag (24-07-2018)
Komende zondag is de fandag op RSC Anderlecht. Traditioneel wordt daar de nieuwe A-ploeg voorgesteld voor komend seizoen. Nieuw dit jaar is dat ook de damesploeg officeel zal voorgesteld worden aan de supporters.
>> Lees verder

Van Driessche mag competitie voor Anderlecht op gang fluiten (23-07-2018)
We tellen af, nog een vijftal dagen en de competitie gaat van start voor RSC Anderlecht. Voor deze wedstijd verplaatst paars-wit zich naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Bram Van Driessche is de scheidsrechter die deze wedstrijd in goede banen mag leiden.
>> Lees verder

Ook Thelin sluit aan (23-07-2018)
Vandaag sluit ook Isaac Kiese Thelin weer aan na zijn WK-avontuur. Daarmee zijn zo goed als alle WK-gangers terug, buiten nog Leander Dendoncker. Vandaag legde Thelin nog medische testen af. Morgen sluit hij wellicht aan op training.
>> Lees verder

Nieuwe kapitein deze week bekend (23-07-2018)
Doordat Leander Dendoncker waarschijnlijk niet meer terugkeert naar RSC Anderlecht, moet er een nieuwe kapitein aangeduid worden. Zaterdag speelt paars-wit de eerste competitiewedstrijd op en tegen KV Kortrijk, Hein Vanhaezebrouck zou deze week nog een nieuwe kapitein aanduiden.
>> Lees verder

Antwerp volgt Morioka (23-07-2018)
Ryota Morioka mag na zes maand wellicht alweer beschikken bij RSC Anderlecht en Antwerp ligt op vinkenslag. The Great Old toont verregaande interesse om de Japanner (eventueel) op huurbasis over te nemen van paars-wit. Hein Vanhaezebrouck zei eerder al dat Morioka niet klaar is voor het grote werk bij Anderlecht.
>> Lees verder

Galatasaray volgt Teodorczyk? (23-07-2018)
Volgens de Turkse pers werd Teodorczyk voorgesteld aan Galatasaray. De pers voegt eraan toe dat de Poolse spits zelf niet tegen het tekenen in deze club zou zijn. Dit zijn alleen geruchten die een bevestiging van de speler en Anderlecht vereisen.
>> Lees verder

Anderlecht deed nog ultieme poging (23-07-2018)
Anderlecht hoopte op Chancel Mbemba, alleen lag Porto op de loer en was er daar een persoonlijk akkoord met de speler. Maar de handtekeningen kwamen maar niet. Dus deed RSC Anderlecht de laatste dagen nog een ultieme poging om de Congolees binnen te halen. Tevergeefs, Porto trekt alsnog aan het langste eind.
>> Lees verder

Interesse in Kroatische middenvelder (23-07-2018)
Op uitgaand vlak zal er nog beweging zijn bij RSC Anderlecht, maar ook op inkomend vlak is er blijkbaar nog interesse. Zo aast RSC Anderlecht op Luka Ivanusec, een 19-jarige aanvallende middenvelder, momenteel aan de slag bij NK Lokomotiva Zagreb.
>> Lees verder

Dendoncker wellicht niet meer terug naar RSC Anderlecht (23-07-2018)
De kans dat Leander Dendoncker na zijn vakantie nog terugkeert naar RSC Anderlecht, is klein. Luc Devroe gaf al aan dat er concrete aanbiedingen zijn voor de WK-ganger. Verwacht wordt dat er komende week het een en het ander beweegt op gebied van vertrekkende transfers bij paars-wit.
>> Lees verder

Wie is Mohamed Bakkali? (23-07-2018)
De U21 van Anderlecht won zondag met 1-5 op het veld van Wetteren. Bij Anderlecht was Mohamed Bakkali goed voor twee doelpunten. Mohamed is de neef van Anderlecht-aanwinst Zakaria Bakkali. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.