Luc Devroe: "Onze vier WK-gangers mogen vertrekken bij goed bod"

23-7-2018 18:20:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Luc Devroe is nog niet klaar met het huiswerk bij RSCA. De kern is namelijk nog altijd te groot, maar gaat voor het einde van de transferperiode waarschijnlijk een stukje kleiner zijn.Devroe ziet dat Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Ivan Obradovic (25-07-2018)
Vandaag verjaart Ivan Obradovic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 30e verjaardag!
>> Lees verder

Voorstelling: Ivan Santini (24-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ivan Santini.
 
>> Lees verder

Favoriete transfer #6: Matz Sels (24-07-2018)
Matz Sels staat dicht bij een transfer naar het Franse Strasbourg, maar prijkt wel op plek zes in de lijst van jullie favoriete transfers. De stemmen werden wel geteld voor de overtuigende prestatie van Thomas Didillon tegen Rennes.
>> Lees verder

Sels heeft persoonlijk akkoord met Strasbourg (24-07-2018)
Matz Sels zag een verlengd verblijf bij RSC Anderlecht aan zijn neus voorbij gaan door de harde onderhandelingen van zijn moederclub Newcastle. Hij hernam uiteindelijk ook daar de trainingen, ook al is er geen toekomst meer voor hem bij de Magpies. Het Franse Strasbourg komt nu met een oplossing.
>> Lees verder

Colpaert genoemd bij Anderlecht (24-07-2018)
Tom Colpaert voetbalde enkele jaren bij de jeugd van RSC Anderlecht om vervolgens omzwervingen te maken naar Roeselare, Izegem en Zulte-Waregem. Tegenwoordig is hij T2 bij KSV Roeselare. Al bestaat de kans dat hij opnieuw de overstap maakt naar paars-wit.
>> Lees verder

Najar herneemt trainingen (24-07-2018)
Andy Najar werd de voorbije dagen uit voorzorg aan de kant gehouden met last aan de hamstrings. Echt pijn had de Hondurees niet, de non-activiteit was meer uit voorzorg. Sinds gisteren heeft hij de individuele trainingen hernomen.
>> Lees verder

"Wij zijn eerste schakel in de aanval" (24-07-2018)
RSC Anderlecht haalde met Thomas Didillon niet alleen een keeper, maar ook nog eentje die kan voetballen. Dat bewees hij vorige zaterdag al tijdens de oefenwedstrijd tegen Stade Rennes, met enkele mooie uittrappen.
>> Lees verder

Voorstelling damesploeg op fandag (24-07-2018)
Komende zondag is de fandag op RSC Anderlecht. Traditioneel wordt daar de nieuwe A-ploeg voorgesteld voor komend seizoen. Nieuw dit jaar is dat ook de damesploeg officeel zal voorgesteld worden aan de supporters.
>> Lees verder

Van Driessche mag competitie voor Anderlecht op gang fluiten (23-07-2018)
We tellen af, nog een vijftal dagen en de competitie gaat van start voor RSC Anderlecht. Voor deze wedstijd verplaatst paars-wit zich naar het Guldensporenstadion van KV Kortrijk. Bram Van Driessche is de scheidsrechter die deze wedstrijd in goede banen mag leiden.
>> Lees verder

Ook Thelin sluit aan (23-07-2018)
Vandaag sluit ook Isaac Kiese Thelin weer aan na zijn WK-avontuur. Daarmee zijn zo goed als alle WK-gangers terug, buiten nog Leander Dendoncker. Vandaag legde Thelin nog medische testen af. Morgen sluit hij wellicht aan op training.
>> Lees verder

Nieuwe kapitein deze week bekend (23-07-2018)
Doordat Leander Dendoncker waarschijnlijk niet meer terugkeert naar RSC Anderlecht, moet er een nieuwe kapitein aangeduid worden. Zaterdag speelt paars-wit de eerste competitiewedstrijd op en tegen KV Kortrijk, Hein Vanhaezebrouck zou deze week nog een nieuwe kapitein aanduiden.
>> Lees verder

Antwerp volgt Morioka (23-07-2018)
Ryota Morioka mag na zes maand wellicht alweer beschikken bij RSC Anderlecht en Antwerp ligt op vinkenslag. The Great Old toont verregaande interesse om de Japanner (eventueel) op huurbasis over te nemen van paars-wit. Hein Vanhaezebrouck zei eerder al dat Morioka niet klaar is voor het grote werk bij Anderlecht.
>> Lees verder

Galatasaray volgt Teodorczyk? (23-07-2018)
Volgens de Turkse pers werd Teodorczyk voorgesteld aan Galatasaray. De pers voegt eraan toe dat de Poolse spits zelf niet tegen het tekenen in deze club zou zijn. Dit zijn alleen geruchten die een bevestiging van de speler en Anderlecht vereisen.
>> Lees verder

Anderlecht deed nog ultieme poging (23-07-2018)
Anderlecht hoopte op Chancel Mbemba, alleen lag Porto op de loer en was er daar een persoonlijk akkoord met de speler. Maar de handtekeningen kwamen maar niet. Dus deed RSC Anderlecht de laatste dagen nog een ultieme poging om de Congolees binnen te halen. Tevergeefs, Porto trekt alsnog aan het langste eind.
>> Lees verder

Interesse in Kroatische middenvelder (23-07-2018)
Op uitgaand vlak zal er nog beweging zijn bij RSC Anderlecht, maar ook op inkomend vlak is er blijkbaar nog interesse. Zo aast RSC Anderlecht op Luka Ivanusec, een 19-jarige aanvallende middenvelder, momenteel aan de slag bij NK Lokomotiva Zagreb.
>> Lees verder

Dendoncker wellicht niet meer terug naar RSC Anderlecht (23-07-2018)
De kans dat Leander Dendoncker na zijn vakantie nog terugkeert naar RSC Anderlecht, is klein. Luc Devroe gaf al aan dat er concrete aanbiedingen zijn voor de WK-ganger. Verwacht wordt dat er komende week het een en het ander beweegt op gebied van vertrekkende transfers bij paars-wit.
>> Lees verder

Wie is Mohamed Bakkali? (23-07-2018)
De U21 van Anderlecht won zondag met 1-5 op het veld van Wetteren. Bij Anderlecht was Mohamed Bakkali goed voor twee doelpunten. Mohamed is de neef van Anderlecht-aanwinst Zakaria Bakkali. 
>> Lees verder

Beloften scoren er vijf tegen Wetteren (22-07-2018)
De beloften van Anderlecht hebben in de vooravond een oefenduel tegen de A-kern van Wetteren (derde amateuklasse) gewonnen met 1-5. Halim Timassi, Alan Mayanga (foto), Mohammed Bakkali (twee) en Antoine Colassin scoorden.
>> Lees verder

Favoriete transfer #7: Tyrell Malacia (22-07-2018)
Jullie nummer zeven is opnieuw een jonge, minder bekende naam. Hij is één van de twee spelers uit deze lijst die in de Eredivisie voetbalt.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck tevreden maar ziet nog werkpunten (22-07-2018)
RSC Anderlecht heeft er een goede voorbereiding opzitten. Het verloor geen enkele wedstrijd, maar slikte teveel tegengoals volgens Hein Vanhaezebrouck. Er moeten nog stappen gezet worden en vooral moet paars-wit nu bevestigen in de competitie die volgend weekend van start gaat. 
>> Lees verder

Dauda: "Ik wil mijn kans grijpen" (22-07-2018)
RSC Anderlecht kocht al twee nieuwe spitsen, Landry Dimata en Ivan Santine. Maar het heeft bij de jeugd nog ééntje lopen die de weg naar doel kent, Mohammed Dauda. Tegen Westerlo gaf hij zijn visitekaartje af aan coach Hein Vanhaezebrouck met twee doelpunten, waardoor paars-wit op gelijke hoogte kwam in Het Kuipje. 
>> Lees verder

Deschacht onderhoudt conditie bij Lochristi (22-07-2018)
Olivier Deschacht zit vooralsnog zonder club, nadat zijn contract niet verlengd werd bij RSC Anderlecht. Hij kreeg al verschillende aanbiedingen van ondermeer KV Kortrijk en Antwerp, maar ging momenteel op geen enkele in. Om zijn conditie op pijl te houden, traint hij nu mee met amateurclub Lochristi. 
>> Lees verder

Oplossing zoeken voor Obradovic (22-07-2018)
Voor Ivan Obradovic is er geen toekomst meer binnen RSC Anderlecht. Luc Devroe geeft toe dat er naar een oplossing gezocht wordt voor de Serviër. Devroe geeft de voorkeur om een jongere in de kern te houden voor de linksachter positie. PAOL Saloniki toonde interesse, maar momenteel is er niets concreet. 
>> Lees verder

Devroe: "Geen enkel bod voor Trebel" (22-07-2018)
Luc Devroe liet al weten dat Andy Najar nog steeds op Neerpede is en zeker geen medische testen aflegde bij Besiktas. Ook over Adrien Trebel gaf Devroe meer uitleg. De Fransman tekende zijn vernieuwd contract nog steeds niet, maar er is ook "nog geen enkel bod binnen gekomen", liet Devroe weten. 
>> Lees verder

Lukaku dankt Anderlecht-fans (21-07-2018)
Voor de wedstrijd tegen Rennes ontrolden de supporters van Anderlecht een spandoek waarop ze Romelu Lukaku, VIncent Kompany, Youri Tielemans en Leander Dendoncker feliciteerden voor hun prestaties op het WK in Rusland. Lukaku dankte hen via Twitter.
>> Lees verder

Anderlecht verslaat Rennes, maar mist twee strafschoppen (21-07-2018)
Anderlecht heeft zijn laatste oefenpot van deze voorbereiding met 3-2 gewonnen van Stade Rennes. Antonio Milic, Pieter Gerkens en Landry Dimata scoorden voor paars-wit. Negatief waren de twee gemiste strafschoppen en de uitsluiting van Ognjen Vranjes.
>> Lees verder

Devroe ontkent medische testen Najar (21-07-2018)
Turkse media schreven gisterenavond dat Andy Najar medisch gekeurd werd bij Besiktas. Als positief, zou hij er een contract kunnen tekenen. Luc Devroe ontkent deze berichten: "Najar is niet naar Turkije geweest voor medische testen. Of hij moet het erg snel gedaan hebben. Ik zag hem hier elke dag."
>> Lees verder

Sliti te duur voor Anderlecht (21-07-2018)
Volgens Franse media dacht Anderlecht aan Naïm Sliti als potentiële versterking, maar is paars-wit geschrokken van de vraagprijs. Dijon wil tien miljoen euro vangen voor zijn sterkhouder. Bordeaux heeft de beste papieren om de flankaanvaller aan te trekken.
>> Lees verder

Dauda redt Anderlecht tegen Westerlo (video) (21-07-2018)
Anderlecht heeft in een oefenduel 2-2 gelijk gespeeld tegen Westerlo. Paars-wit kwam 0-2 achter, maar met een man minder (rode kaart Delcroix) zorgde Mohammed Dauda met twee doelpunten alsnog voor een gelijkspel.
>> Lees verder

Voorstelling: Thomas Didillon (21-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Thomas Didillon
 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.