Antonio Milic: "We helpen elkaar en we gaan samen matchen winnen"

19-7-2018 10:3:19 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De spelersgroep van RSC Anderlecht onderging de voorbije weken een ware metamorfose. Onder impuls van het nieuwe bestuur werden immers een pak aanwinsten naar de recordkampioen gehaald. En de integratie ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht verhuurt Ganvoula aan Bochum (20-07-2018)
Anderlecht verhuurt Silvère Ganvoula voor één seizoen aan de Duitse tweedeklasser VFL Bochum. De Duitsers bedongen ook een aankoopoptie. Het was al langer duidelijk dat Ganvoula geen toekomst had bij Anderlecht. 
>> Lees verder

Favoriete transfer #8: Charly Musonda Junior (20-07-2018)
Charly Musonda Junior is één van de vaste klanten in dit lijstje. Ook deze zomer ziet een groot aantal supporters het voormalige wonderkind maar wat graag terugkeren naar Anderlecht.
 
>> Lees verder

Anderlecht lonkt naar teammanager KVO (20-07-2018)
Marc Coucke haalde al enkele getrouwe van KV Oostende naar RSC Anderlecht. Mogelijk komt er daar nog eentje bij, Johan Plancke, momenteel teammanager bij KVO. Helemaal zeker is de overgang nog niet, Plancke zelf geeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.
>> Lees verder

Voorstelling: Ognjen Vranjes (20-07-2018)
Vorige maand stelden we jullie al de eerste zes nieuwkomers van Anderlecht voor. Intussen staat de teller op twaalf. Tijd om jullie kort te laten kennismaken met de tweede lading versterkingen. Vandaag: Ognjen Vranjes.
>> Lees verder

Nog tickets voor Westerlo - Anderlecht (20-07-2018)
Vanavond speelt Anderlecht een oefenwedstrijd op het veld van KVC Westerlo. De hele dag en 's avonds tot vlak voor de aftrap kan u nog tickets kopen voor dit duel. U kan dit ook online via de website van Westerlo.
>> Lees verder

Geen tickets meer voor Anderlecht - Rennes (20-07-2018)
De ticketverkoop voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen Rennes is daarnet gesloten. Sinds middernacht is het niet langer mogelijk om tickets aan te kopen. Ook op de wedstrijddag kan dit niet. Abonnees kunnen de partij gratis bijwonen op vertoon van hun abonnement.
>> Lees verder

Maak kennis met Didier Aka (20-07-2018)
Tijdens de oefenwedstrijd tussen de U21 van City Pirates maakten we kennis met Didier Aka. Deze jonge Ivoriaan arriveerde in februari bij Anderlecht, maar door fysieke problemen kon hij amper wedstrijden spelen met de U19.
>> Lees verder

Beloften oefenen tegen Temse (20-07-2018)
Op dinsdag 31 juli spelen de U21 van Anderlecht een oefenduel tegen het eerste elftal van KSV Temse. De wedstrijd wordt gespeeld om 19 uur op het terrein van de club uit de tweede amateurliga.
>> Lees verder

Deschacht past voor Kortrijk (20-07-2018)
Olivier Deschacht heeft een aanbod van KV Kortrijk afgewezen. Glen De Boeck wilde de 37-jarige Deschacht er uitspelen als linksachter, maar de transfervrije verdediger verkiest een plaats centraal achterin.
>> Lees verder

Beloften winnen eerste oefenduel met 2-6 (19-07-2018)
De U21 van Anderlecht speelden woensdagavond hun eerste oefenduel van deze voorbereiding. Ze versloegen City Pirates uit Antwerpen (tweede amateurliga) met 2-6. Milan Corryn en Alan Mayanga (foto) scoorden ieder twee keer.
>> Lees verder

Favoriete transfer #9: Andrija Balic (19-07-2018)
Andrija Balic is misschien wel de meest verrassende naam in dit lijstje van tien. Het is wellicht een combinatie van het nieuwe aankoopbeleid en het succes van de Kroaten op het WK die jullie deze naam naar voor deed schuiven.
>> Lees verder

Trebel heeft nog geen beslissing genomen (19-07-2018)
Tot op heden heeft Adrien Trebel nog steeds geen beslissing genomen over waar hij volgend seizoen wil voetballen. Wat wel al zeker is, de middenvelder wordt papa in februari. Hij heeft in ieder geval al mee dat als hij vertrekt, hij de zekerheid wil dat hij speelt en dat geld bijkomstig is.
>> Lees verder

Mauves Army opgesteld aan Le Pavillon met Fandag (18-07-2018)
Supportersgroep Mauves Army 2003, zal ook tijdens de fandag present zijn. Hun stand zal opgesteld zijn ter hoogte van café Le Pavillon aan de Place de la Vaillance, op enkele stappen van metrostation "Saint-Guidon".
>> Lees verder

Favoriete transfer #10: Dedryck Boyata (18-07-2018)
Hoewel Anderlecht deze zomer al een leger aan nieuwe spelers haalde, wordt er de komende weken nog heel wat transferbedrijvigheid verwacht. Wij stellen alvast jullie tien favoriete transfers voor.
 
>> Lees verder

Besiktas heeft interesse in Najar (18-07-2018)
Andy Najar mag eventueel RSC Anderlecht verlaten, bij een goed bod. Paars-wit heeft bedenkingen over zijn beschikbaarheid gezien zijn blessuregevoeligheid. Besiktas zou hier misschien wel eens een oplossing kunnen bieden. De Turkse club toont interesse in de Hondurese international.
>> Lees verder

Dauda en Sowah krijgen hun kans (18-07-2018)
De komende weken moet duidelijke worden welke jongeren komend seizoen elders ervaring moeten opdoen. De Ghanezen Mohammed Dauda en Emmanuel Sowah leken tot deze categorie te behoren, maar nu zouden beiden toch volop hun kans krijgen bij Anderlecht.
>> Lees verder

Thelin kan naar China; wat met Teodorczyk? (18-07-2018)
Isaac Kiese Thelin, Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodj mogen/moeten van Anderlecht vertrekken bij een goed bod. Teodorczyk lijkt dit echter maar moeilijk te kunnen aanvaarden. De Pool wil blijven en de strijd aangaan met Landry Dimata en Ivan Santini.
>> Lees verder

Betis en Lyon schrappen Dendoncker (18-07-2018)
Anderlecht gaat ervan uit dat Leander deze zomer een transfer maakt, maar erg veel belangstelling is er momenteel niet. Het Nieuwsblad weet dat Atalanta Bergamo momenteel het meest concreet is, maar echt sexy is deze club niet.
>> Lees verder

Dierick fluit vriendschappelijke wedstrijd (18-07-2018)
Zaterdag om 18u speelt RSC Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Franse eersteklasser Stade Rennes in het Constant Vanden Stock Stadion. Dierick Christof is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Jimmy Cremers en Vandecauter Philippe.
>> Lees verder

35 spelers aanwezig op officiële photoshoot (17-07-2018)
Deze morgen stond de officiële photoshoot op het programma voor de spelers en staff van RSC Anderlecht. Onder een stralende zon, werden de ploegfoto en de individuele foto's genomen. 35 spelers waren present, gekleed in het nieuwe thuistenue. 
>> Lees verder

Anderlecht - Rennes, volg de richtlijnen (17-07-2018)
Goed nieuws voor de supporters die zaterdag de vriendschappelijke wedstrijd tegen Stade Rennes gaan bijwonen. De wedstrijd is al gratis voor de abonnees, maar ook parkeren wordt gemakkelijk zaterdag. Er is toegang tot de parking achter het hospitaal Bracops en ook de "Astridzone", is die dag niet van toepassing.
>> Lees verder

Kara en Teodorczyk trainen terug mee (17-07-2018)
Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodji keerden gisteren al terug naar RSC Anderlecht, maar trainden nog niet mee. Tot vandaag, beide heren maakten hun opwachting voor hun eerste groepstraining van het seizoen. Of ze het seizoen ook starten bij paars-wit valt af te wachten.
>> Lees verder

22 van de 23 scheidsrechters slagen voor testen (17-07-2018)
Binnen een tweetal weken is het zover, de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Ook de scheidsrechters van 1A en 1B, moeten hun medische testen afleggen. Enkel Frederik Geldhof slaagde niet en mag eind augustus herkansen. Sébastien Delferière (foto) was begin dit jaar uit door een operatie, hij slaagde wel voor de fysieke testen.
>> Lees verder

Zweed Bergström optie voor verdediging (17-07-2018)
De nieuwste piste die Anderlecht volgt om zijn verdediging te versterken, luistert naar de naam Emil Bergström. Dit is een 25-jarige Zweed die clubloos is nadat hij zijn contract bij Rubin Kazan verbrak wegens wanbetalingen. Het voorbij anderhalf jaar speelde hij voor Grasshopper.
>> Lees verder

Teodorczyk en Kara terug in Anderlecht (17-07-2018)
De vakantie zit erop voor Lukasz Teodorczyk (foto) en Kara Mbodj. Het duo meldde zich gisteren opnieuw in Neerpede. Ze trainden wel nog niet mee met de groep. Anderlecht rekent op een vertrek van beide spelers, maar er is nog niets concreet.
>> Lees verder

Red Flame Onzia naar AA Gent (17-07-2018)
Lenie Onzia, lid van de nationale ploeg, verlaat de dames van Anderlecht en trekt naar AA Gent. Gisteren werd ze voorgesteld tijdens de Gentse Feesten. Onzia kwam vorig jaar van Twente naar Anderlecht.
>> Lees verder

Bitsindou keert terug naar België (17-07-2018)
Van de generatie 1996, zoals Alexis Scholl, Andy Kawaya, Liam Bossin is ook Bitsindou Romeni Scott gevormd bij de jeugd van RSC Anderlecht. Na passages in Zwitserland en Servië, keert de Congoleese middenvelder nu terug naar België. Hij tekende nu een contract voor één jaar bij SK Lommel, met nog een optie voor één jaar extra.
>> Lees verder

Tegen Stade Rennais in nieuw thuisshirt (17-07-2018)
Komende zaterdag, 21 juli, speelt RSC Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Franse eersteklasser Satde Rennais. Paars-wit zal spelen in het nieuwe thuisshirt, dat gisteren officieel werd voorgesteld.
>> Lees verder

Twijfels rond Najar (17-07-2018)
Andy Najar toonde al meermaals zijn kwaliteiten, toch zijn er twijfels over de Hondurees bij RSC Anderlecht. En dat heeft vooral te maken met zijn blessuregevoeligheid. Najar was al meermaals geblesseerd waardoor de vraag zich stelt in hoeverre Hein Vanhaezebrouck op hem kan rekenen.
>> Lees verder

Morioka mag weg bij goed bod (17-07-2018)
Hein Vanhaezebrouck is volop bezig met zijn kern voor komend seizoen uit te bouwen. Daarbij wordt duidelijk dat RSC Anderlecht volop inzet op de jeugd. Zo mag Ryota Morioka andere oorden opzoeken, als er een goed bod komt tenminste. Verder mogen ook Ivan Obradovic en Lukasz Teodorczyk vertrekken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.