Lukasz Teodorczyk wil concurreren met Santini en Dimata

18-7-2018 10:24:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Lukasz Teodorczyk traint sinds gisteren (dinsdag) opnieuw mee bij RSC Anderlecht. De Poolse aanvaller voelt weinig voor een vertrek."Teodorczyk blijft ervan overtuigd dat hij kan concurreren met Santini ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk en Kara terug in Anderlecht (17-07-2018)
De vakantie zit erop voor Lukasz Teodorczyk (foto) en Kara Mbodj. Het duo meldde zich gisteren opnieuw in Neerpede. Ze trainden wel nog niet mee met de groep. Anderlecht rekent op een vertrek van beide spelers, maar er is nog niets concreet.
>> Lees verder

Kara en Teodorczyk trainen terug mee (17-07-2018)
Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodji keerden gisteren al terug naar RSC Anderlecht, maar trainden nog niet mee. Tot vandaag, beide heren maakten hun opwachting voor hun eerste groepstraining van het seizoen. Of ze het seizoen ook starten bij paars-wit valt af te wachten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.