16 juli nieuwe thuisshirt

9-7-2018 15:28:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het nieuwe truitje zal binnenkort worden voorgesteld, meer bepaald op maandag 16 juli. Nog een weekje wachten dus voor de fans.Alhoewel: paars-wit heeft alvast een tipje van de sluier gelicht met een mysterieuze ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

RSC Anderlecht wil bod verhogen (10-07-2018)
RSC Anderlecht heeft de hoop op Bubacarr Saneh nog niet opgegeven. Het bracht eerder al een bod uit van vijf miljoen euro, maar dat werd verworpen door Midtjylland. Paars-wit zo nu bereid zijn om zijn bod te verhogen tot zeven miljoen euro. 
>> Lees verder

"Mijn hart ligt bij Frankrijk, maar ook blij als de Belgen winnen" (10-07-2018)
De meeste onder ons, ook wij, zijn al nerveus aan het aftellen naar de halve finale van onze Rode Duivels op het WK te Rusland. Daarin treffen ze Frankrijk, en ook bij RSC Anderlecht spelen enkele spelers met de Franse nationaliteit. Appiah geeft de overwinning aan de Fransen, Trebel spreekt zich niet echt uit qua pronostiek, maar laat weten dat zijn hart bij Frankrijk ligt. Al zal hij ook blij zijn als de Belgen winnen.
>> Lees verder

Ook Odeurs en De Frère tekenen bij RSCA-dames (10-07-2018)
Het is vandaag de dag van de vrouwentransfers. Na Stefania Vatafu, tekenen nu ook Ulrike De Frère en Justien Odeurs een contract bij de paars-witte dames. De laatste zijn geen twee onbekenden voor RSC Anderlecht, ze vertegenwoordigden eerder al de paars-witte kleuren.
>> Lees verder

Roemeense international voor RSCA Dames (10-07-2018)
RSC Anderlecht zit ook niet stil op gebied van het vrouwenvoetbal. Zo heeft het Roemeens international Stefania Vatafu, net een contract getekend bij de RSCA-dames. De24 -jarige middenveldster komt over van de Spaanse eersteklasser UD Granadilla TS, die afgelopen seizoen vierde eindigde in de Spaanse competitie voor vrouwen.
>> Lees verder

Trebel is écht ziek (10-07-2018)
Adrien Trebel gaf vorige week zaterdag forfait voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen PSV. Meteen werd er geopperd dat de Fransman last had van 'transferitis'. Niets van aan, zegt zijn entourage, Trebel is wel degelijk ziek.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'PurpleRain' (63) (09-07-2018)
Vandaag beëindigen we onze campagne "Het DNA van RSCA". Ons laatste verhaal komt van PurpleRain, een 63 jarige fan. Alle antwoorden zijn inmiddels ook verzameld in een tagcloud. Bedankt voor de massale medewerking van de afgelopen maanden.
>> Lees verder

Obradovic kan op interesse rekenen van PAOK (09-07-2018)
Volgens Griekse media toont PAOK Thessaloniki, interesse in Ivan Obradovic. RSC Anderlecht speelde op 29 juni nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Griekse ploeg tijdens de zomerstage. Obradovic speelde toen de tweede helft mee. 
>> Lees verder

Ticketverkoop RSC Anderlecht - Stade Rennais start morgen (09-07-2018)
Op zaterdag 21 juli speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd tegen de Franse eersteklasser Stade Rennais FC. Abonnees kunnen deze wedstrijd gratis bijwonen op vertoon van hun abonnement. Voor de andere supporters gaat de ticketverkoop op dinsdag 10 juli van start. Volwassenen betalen 10 euro voor een kaartje, kinderen 5 euro, min 6-jarigen gratis.
>> Lees verder

Bukari heeft getekend bij Trencin (09-07-2018)
Osman Bukari heeft een contract getekend bij AS Trencin. Dat heeft de Slowaakse club bevestigd aan Anderlecht-online. Eerder vandaag brachten we al dat de 19-jarige Ghanees die vorig seizoen bij de U21 van Anderlecht speelde, er aan de slag was.
>> Lees verder

Onyekuru op weg naar Galatasaray (09-07-2018)
De kans is groot dat Henry Onyekuru komend seizoen voor Galatasaray speelt. De Turkse topclub maakte vanmiddag via zijn officiële Twitter-kanaal bekend dat het de onderhandelingen met Onyekuru en Everton over een mogelijke uitleenbeurt heeft opgestart.
>> Lees verder

Abonnees gratis naar Westerlo - Anderlecht (09-07-2018)
Wie een abonnement heeft voor het komende seizoen kan op vrijdag 20 juli de oefenwedstrijd tussen Westerlo en Anderlecht gratis bijwonen. Je moet hiervoor wel vooraf je gratis toegangskaart ophalen in het Anderlecht-stadion. De partij vindt plaats in het Kuipje van Westerlo.
>> Lees verder

Wegen van Lambrecth en Anderlecht scheiden (09-07-2018)
Je zou het gemakkelijk vergeten, maar Dylan Lambrecth had nog steeds een contract bij RSC Anderlecht. Januari 2017 kwam hij bij paars-wit terecht maar speelde geen minuut bij de club en werd verschillende keren uitgeleend. In onderling overleg hebben beide partijen nu beslist om uit elkaar te gaan.
>> Lees verder

Voorstelling nieuw thuisshirt op 16 juli (09-07-2018)
Het moment waarop veel supporters wachten is bijna aangebroken. Volgende week maandag stelt RSC Anderlecht het nieuwe thuisshirt voor. De club toont wel al een kleine tip op zijn sociale media, al blijft die beperkt tot de badge met het logo.
>> Lees verder

Bukari aan de slag bij Trencin (09-07-2018)
Geen Osman Bukari meer bij Anderlecht, wel bij AS Trencin in Slowakije. De 19-jarige flankaanvaller die vorig seizoen uitkwam voor de U21 van Anderlecht speelde er mee in de vier oefenduels die Trencin de voorbije weken speelde.
>> Lees verder

Nog extra oefenwedstrijd deze week (09-07-2018)
De volgende oefenwedstrijd van Anderlecht is aanstaande vrijdag in Amsterdam tegen Ajax. Het is echter niet uitgesloten dat er deze week nog een extra oefenduel wordt ingelast. Op die manier krijgen alle spelers van de erg ruime kern voldoende speelgelegenheid.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "De spoeling is dun" (09-07-2018)
Meer dan dertig spelers heeft Hein Vanhaezebrouck momenteel tot zijn beschikking, maar toch lijkt dit niet genoeg. Na de oefenwedstrijd tegen PSV verklaarde de coach dat "vooraan en achteraan de spoeling dun is".
>> Lees verder

Transferziekte bij Trebel? (09-07-2018)
Geen Adrien Trebel zaterdag tegen PSV. De officiële verklaring luidt dat hij ziek is, maar volgens Het Laatste Nieuws is het 'transferitis' waar de middenvelder mee kampt. De Fransman heeft zijn contract trouwens nog steeds niet verlengd.
>> Lees verder

19-jarige Amerikaan op proef (09-07-2018)
De 19-jarige Amerikaan Tarn Weir test deze maand bij de beloften van Anderlecht. De linksachter speelt momenteel voor FC Marbella United in de Spaanse lagere afdelingen. Deze club werd opgericht in 2015 en heeft als doel jonge Amerikanen te plaatsen in het Europese proefvoetbal.
>> Lees verder

Sampdoria toont interesse in Dendoncker én Bruno (08-07-2018)
Het Italiaanse Sampdoria zou Leander Dendoncker op het verlanglijstje staan hebben. Maar dat is niet de enige, ook Massimo Bruno kan op interesse rekenen van de Italianen. Ook Charleroi toonde tijdens de wintermercato al interesse in Bruno. 
>> Lees verder

Kara gaat leeuwen aaien op vakantie (08-07-2018)
Kara Mbodji geraakte met Senegal niet verder dan de voorrondes op het WK te Rusland. Momenteel geniet de Senegalees dus nog van enkele weken vakantie. En daar stond een uitzonderlijke activiteit op het programma: leeuwen aaien. Hopelijk geraakt de verdediger nog in één stuk terug in Brussel. 
>> Lees verder

WK Thelin voorbij (08-07-2018)
Zaterdag speelde Zweden hun kwartfinale tegen Engeland. Isaac Kiese Thelin bleef de hele wedstrijd op de bank. Zweden verloor uiteindelijk met 0-2, en zo zit ook het WK voor Thelin erop. Hij geniet nu eerst van enkele weken vakantie alvorens terug naar RSC Anderlecht te keren. 
>> Lees verder

Fandag op 29 juli (08-07-2018)
Eind deze maand staat de jaarlijkse fandag van RSC Anderlecht op het programma. De club heeft de datum wel nog niet officieel bekend gemaakt, maar de Ketjes kregen wel al een mail met de datum van de fandag. 
>> Lees verder

Waarom Anderlecht PSV trof zonder fans (08-07-2018)
De oefenwedstrijd tussen Anderlecht en PSV gisteren was er één zonder supporters en werd vooraf nergens aangekondigd. Wij van Anderlecht-online kregen de mededeling dat deze wedstrijd plaatsvond, maar werden uitdrukkelijk gevraagd om dit niet te communiceren. Voorzitter Marc Coucke legt uit waarom.
>> Lees verder

Anderlecht klopt PSV tijdens oefenduel achter gesloten deuren (07-07-2018)
RSC Anderlecht speelde deze namiddag een oefenwedstrijd tegen PSV. De wedstrijd ging door op de terreinen van het Nationaal Voetbalcentrum te Tubeke. Paars-wit won de oefenpot met 5-3. Musona, Pieter Gerkens, Kristal Abazaj, Landry Dimata en Ivan Santini, zorgden voor de paars-witte doelpunten. 
>> Lees verder

99 voor Bakkali, 19 voor Santini (07-07-2018)
De eerste nieuwkomers kregen hun nieuw rugnummer vorige week al. Nu kregen ook de laatste twee nieuwe aanwinsten hun rugnummer. Zakaria Bakkali krijgt het nummer 99, Ivan Santini koos voor het nummer 19.
>> Lees verder

Eindelijk officieel: Badji naar Bursaspor (07-07-2018)
De transfer is dan eindelijk officieel aangekondigd, Stéphane Badji verhuist definitief naar het Bursaspor. Het is de Turkse club zelf die het nieuws bekend maakt via zijn officiële sociale media. Bursaspor betaalt een kleine 700.000 euro voor de Senegalees.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.