Anderlecht blijft steken op gelijkspel tegen Roeselare

6-7-2018 17:25:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd afgewerkt op het veld van Roeselare. Paars-wit bleef steken op een troosteloos 1-1 gelijkspel. Het enige doelpunt kwam van de voet van nieuwkomer Ognjen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Tickets KSV Roeselare - RSC Anderlecht (06-07-2018)
Vandaag om 15u speelt RSC Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen KSV Roeselare in het Stadion Schiervelde te Roeselare. Tickets voor deze wedstrijd kosten 10 € en 5€ voor -16 jarige. Er kunnen vandaag nog tickets aangekocht worden, de loketten gaan open één uur voor de wedstrijd.
>> Lees verder

Vranjes en Santini starten tegen Roeselare (06-07-2018)
RSC Anderlecht is zonet aan zijn oefenwedstrijd tegen Roeselare begonnen. Ivan Santini en Ognjen Vranjes maken hun debuut voor paars-wit en staan aan de aftrap. Hein Vanhaezebrouck stelt een vrij jonge ploeg op met jongeren zoals Danté, Delcroix en Kayembe.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.