Anderlecht denkt aan spits van PSG

5-7-2018 17:33:5 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Volgens Goal heeft Anderlecht zijn zinnen gezet op Samuel Essende van PSG, een 20-jarige aanvaller van de topclub uit Parijs. Paars-Wit krijgt wel af te rekenen met zware concurrentie. Genoa, Norwich City ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

WK: België door naar halve finale (06-07-2018)
De Rode Duivels hebben zonet hun kwartfinale gewonnen tegen Brazilië. De Belgen kwamen op voorsprong na een owngoal van Fernandinho. Kevin De Bruyne zorgde voor de 0-2 ruststand. Even was het nog bibberen toen Brazilië in de tweede helft de 1-2 op het bord zette. Maar de Belgen hebben het uiteindelijk gehaald. 
>> Lees verder

Roeselare en Anderlecht delen de punten (06-07-2018)
Na twee dagen teambuilding in Durbuy, speelde RSC Anderlecht vandaag een oefenwedstrijd tegen Roeselare. Bij de aftrap stonden de nieuwe aanwinsten in de basis zoals Ivan Santini en Ognjen Vranjes. Geblesseerden Kenny Saief en Dennis Appiah kwamen ook aan de aftrap. De wedstrijd geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
>> Lees verder

Vranjes en Santini starten tegen Roeselare (06-07-2018)
RSC Anderlecht is zonet aan zijn oefenwedstrijd tegen Roeselare begonnen. Ivan Santini en Ognjen Vranjes maken hun debuut voor paars-wit en staan aan de aftrap. Hein Vanhaezebrouck stelt een vrij jonge ploeg op met jongeren zoals Danté, Delcroix en Kayembe.
>> Lees verder

Marseille informeert naar Dendoncker (06-07-2018)
Marseille heeft beslist om inlichtingen in te winnen rond een transfert van Leander Dendoncker. Veel is er nog niet geweten, maar de interesse is er in ieder geval. Wellicht ligt de vraagpijs van RSC Anderlecht een beetje te hoog voor de Franse club.
>> Lees verder

Oefenwedstrijd tegen Westerlo gratis voor abonnees (06-07-2018)
O^p 20 juli speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd in 't Kuipje tegen Westerlo. Deze wedstrijd is gratis voor zowel abonnementhouders van KVCWesterlo als RSC Anderlecht. De bezoekers kunnen hun gratis ticket aanvragen via de dienst ticketing van paars-wit.
>> Lees verder

Spajic: "Anderlecht voor altijd in mijn hart" (06-07-2018)
Het WK-avontuur van Uros Spajic is ondertussen al ten einde en de Serviër geniet nog van een paar weken vakantie alvorens terug te keren naar Rusland. Daar gaat Spajic aan de slag bij zijn nieuwe club Krasnodar. Zijn tijd bij RSC Anderlecht zal hij echter nooit vergeten: "Die zit in mijn hart."
>> Lees verder

Coucke geeft rondleiding in Durbuy (06-07-2018)
De voorbije twee dagen bracht RSC Anderlecht in Durbuy door voor een teambuilding. Er stonden tal van activiteiten op het programma. Gisteren voegde voorzitter Marc Coucke zich bij de groep. Hij gaf coach en staff een rondleiding in "zijn" Durbuy.
>> Lees verder

Tickets KSV Roeselare - RSC Anderlecht (06-07-2018)
Vandaag om 15u speelt RSC Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd tegen KSV Roeselare in het Stadion Schiervelde te Roeselare. Tickets voor deze wedstrijd kosten 10 € en 5€ voor -16 jarige. Er kunnen vandaag nog tickets aangekocht worden, de loketten gaan open één uur voor de wedstrijd.
>> Lees verder

Jonge Franse spits op de radar (06-07-2018)
RSC Anderlecht heeft volgens Franse bronnen nog aanvallend talent op het oog, de 20-jarige Samuel Essende. Zijn contract bij PSG is afgelopen, hij kwam er nooit uit voor de eerste ploeg maar speelde wel in de Youth League waar hij ook scoorde. 
>> Lees verder

Verjaardag Kristal Abazaj (06-07-2018)
Vandaag verjaart Kristal Abazaj! Wij wensen hem van harte een gelukkige 22e verjaardag!
>> Lees verder

Dan toch nieuwe naam voor stadion? (05-07-2018)
Het Nieuwsblad pakt vandaag opnieuw uit met het nieuws dat Marc Coucke de naam van het Anderlecht-stadion wil veranderen. Het deed dit al eind mei en toen ontkende Coucke formeel, maar nu zou hij aan het spreken zijn met onder meer de Nationale Loterij.
>> Lees verder

Vader Sowah overleden (05-07-2018)
Geen Emmanuel Adjei Sowah op de teambuilding in Durbuy. De vader van de jonge Ghanees is onverwacht overleden en hij is teruggekeerd naar zijn vaderland om bij zijn familie te zijn.
>> Lees verder

Proto voorgesteld bij Lazio Roma (04-07-2018)
Na zijn vertrek bij RSC Anderlecht ging Silvio Proto aan de slag bij KV Oostende en vervolgens bij Olympiakos, waar hij kort terug samenwerkte met Besnik Hasi. Maar nu heeft Proto echt zijn droomtransfer te pakken. De ex-nummer 1 van paars-wit gaat aan de slag bij Lazio Roma. Veel succes Silvio !!!
>> Lees verder

Morgen start vrije verkoop abonnementen (04-07-2018)
De voorrangsperiode voor de abonnees is achter de rug, morgen om 10u start de vrije verkoop van de resterende beschikbare abonnementen. De verkoop liep goed, volgens voorzitter Marc Coucke, en zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de vrije verkoop. 
>> Lees verder

Ook Thelin door naar de kwarfinales (04-07-2018)
Zweden speelde gisteren hun 1/8ste finale tegen Zwitsterland. Zweden trok aan het langste eind en won de wedstrijd met 1-0. Zo gaat met Isaac Kiese Thelin met Zweden, na Leander Dendoncker met België, nog een Anderlecht-speler door naar de kwartfinales van het WK.
>> Lees verder

Teambuilding te Durbuy (04-07-2018)
RSC Anderlecht is momenteel op ene tweedaagse teambuilding te Durbuy Adventure Valley. En bij een teambuilding horen allerlei taken en opdrachten, waaronder een haka uitvoeren. En wie is nu beter geplaatst dan Frank Boeckx om deze te leiden. Geniet u zelf mee in onderstaand filmpje.
>> Lees verder

Keert Onyekuru terug naar Anderlecht? (04-07-2018)
Henry Onyekuru neemt het RSC Anderlecht kwalijk dat hij niet in de Nigeriaanse selectie zat voor het WK. Bijgevolg weigerde hij ook om terug keren naar de Brusselaars voor een tweede uitleenbeurt. Volgens de Afrikaanse pers heeft Onyekuru echter geen keuze en moet hij van zijn moederclub Everton terugkeren naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Medische testen voor Badji bij Bursaspor (04-07-2018)
Volgens Turkse media staat Stéphane Badji dicht bij een overgang naar Bursaspor. De clubs hebben onderling al een akkoord bereikt en ook de speler is akkoord met de voorwaarden. Vandaag of morgen legt de Senegalees zijn medische testen af bij de Turkse eersteklasser.
>> Lees verder

Hoeveel kosten Santini en Bakkali? (04-07-2018)
Anderlecht versterkte zich gisteren met Ivan Santini en Zakaria Bakkali. Hoeveel telde paars-wit neer voor beide aanwinsten? De kranten spreken over bedragen die opgeteld liggen tussen de 3,5 'n 4,5 miljoen euro.
>> Lees verder

Drie opties voor Deschacht (04-07-2018)
Olivier Deschacht heeft nog geen nieuwe club gevonden. Zulte Waregem, KV Kortrijk en Antwerp willen hem alle drie binnen halen, schrijft Het Nieuwsblad. Essevee beschikt momenteel over de beste papieren, maar moet eerst nog enkele verdedigers zien kwijt te raken.
>> Lees verder

Officieel: Bakkali tekent voor vier jaar (03-07-2018)
Anderlecht heeft de komst van Zakaria Bakkali officieel bekendgemaakt. De 22-jarige Belg komt over van Valencia en tekent een contract voor vier seizoenen. Het voorbije seizoen leende Valencia hem uit aan Deportivo La Coruna.
>> Lees verder

Update: Medische testen voor Bakkali (03-07-2018)
Het gaat ineens snel blijkbaar, volgens Het Laatste Nieuws zou Zakaria Bakkali op dit moment zijn medische testen afleggen bij RSC Anderlecht. Paars-wit zou ongeveer 1,2 miljoen euro betalen voor de flankaanvaller. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
>> Lees verder

Officieel: Santini tekent bij RSC Anderlecht (03-07-2018)
RSC Anderlecht maakte zonet de transfer van Ivan Santini officieel bekend. De 29-jarige komt over van SC Caen, waar hij goed was voor 26 doelpunten in twee seizoenen. Santini krijgt bij paars-wit het rugnummer 19 toegewezen.
>> Lees verder

Spaanse pers maakt gewag van transfer Bakkali (03-07-2018)
Volgens de Spaanse kranten Marca en As maakt Valencia deze namiddag de transfer van Zakaria Bakkali naar Anderlecht bekend. Anderlecht zou één miljoen euro betalen om de 22-jarige winger definitief over te nemen.
>> Lees verder

Oefenwedstrijd tegen Roeselare om 15 uur (03-07-2018)
Vrijdag speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd af tegen KSV Roeselare. Het aanvangsuur wordt vervroegd naar 15 uur in de namiddag. Op die manier zijn de supporters op tijd thuis om te supporters voor onze Rode Duivels in hun kwartfinale tegen Brazilië.
>> Lees verder

Officieel: Chipciu op huurbasis naar Sparta Praag (03-07-2018)
RSC Anderlecht heeft nu ook officieel het vertrek aangekondigd van Alexandru Chipciu. De Roemeen gaat komend seizoen voetballen voor Sparta Praag op huurbasis. De Tsjechen bekwamen ook wel een aankoopoptie in het huurcontract.
>> Lees verder

Gesprekken met Santini ver gevorderd (03-07-2018)
Het blijft stil bij RSC Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat Luc Devroe druk bezig is. Zo zijn er vergevorderde gesprekken met Ivan Santini. Zijn Franse club Caen heeft wel een prijskaartje van zes miljoen euro geplakt op de spits, ondanks het feit dat hij er nog maar één jaar onder contract meer ligt.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.