Ivan Santini moet minstens 4 miljoen kosten

3-7-2018 10:43:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zoals we u maandag al meldden, wil RSC Anderlecht Ivan Santini naar Brussel halen. Maar de 29-jarige Kroaat is niet goedkoop.Paars-wit zal een transfersom van circa 5 miljoen euro op tafel moeten leggen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Gesprekken met Santini ver gevorderd (03-07-2018)
Het blijft stil bij RSC Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat Luc Devroe druk bezig is. Zo zijn er vergevorderde gesprekken met Ivan Santini. Zijn Franse club Caen heeft wel een prijskaartje van zes miljoen euro geplakt op de spits, ondanks het feit dat hij er nog maar één jaar onder contract meer ligt.
>> Lees verder

Officieel: Santini tekent bij RSC Anderlecht (03-07-2018)
RSC Anderlecht maakte zonet de transfer van Ivan Santini officieel bekend. De 29-jarige komt over van SC Caen, waar hij goed was voor 26 doelpunten in twee seizoenen. Santini krijgt bij paars-wit het rugnummer 19 toegewezen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.