Lukasz Teodorczyk blijft liever bij Anderlecht

3-7-2018 10:32:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Lukasz Teodorczyk wordt gelinkt aan tal van buitenlands club, maar de Pool zelf is niet meteen van plan om te vertrekken. "Lukasz heeft nog een contract tot 2020", aldus zijn makelaar Marcin Kubacki. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Proto voorgesteld bij Lazio Roma (04-07-2018)
Na zijn vertrek bij RSC Anderlecht ging Silvio Proto aan de slag bij KV Oostende en vervolgens bij Olympiakos, waar hij kort terug samenwerkte met Besnik Hasi. Maar nu heeft Proto echt zijn droomtransfer te pakken. De ex-nummer 1 van paars-wit gaat aan de slag bij Lazio Roma. Veel succes Silvio !!!
>> Lees verder

Morgen start vrije verkoop abonnementen (04-07-2018)
De voorrangsperiode voor de abonnees is achter de rug, morgen om 10u start de vrije verkoop van de resterende beschikbare abonnementen. De verkoop liep goed, volgens voorzitter Marc Coucke, en zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de vrije verkoop. 
>> Lees verder

Ook Thelin door naar de kwarfinales (04-07-2018)
Zweden speelde gisteren hun 1/8ste finale tegen Zwitsterland. Zweden trok aan het langste eind en won de wedstrijd met 1-0. Zo gaat met Isaac Kiese Thelin met Zweden, na Leander Dendoncker met België, nog een Anderlecht-speler door naar de kwartfinales van het WK.
>> Lees verder

Teambuilding te Durbuy (04-07-2018)
RSC Anderlecht is momenteel op ene tweedaagse teambuilding te Durbuy Adventure Valley. En bij een teambuilding horen allerlei taken en opdrachten, waaronder een haka uitvoeren. En wie is nu beter geplaatst dan Frank Boeckx om deze te leiden. Geniet u zelf mee in onderstaand filmpje.
>> Lees verder

Keert Onyekuru terug naar Anderlecht? (04-07-2018)
Henry Onyekuru neemt het RSC Anderlecht kwalijk dat hij niet in de Nigeriaanse selectie zat voor het WK. Bijgevolg weigerde hij ook om terug keren naar de Brusselaars voor een tweede uitleenbeurt. Volgens de Afrikaanse pers heeft Onyekuru echter geen keuze en moet hij van zijn moederclub Everton terugkeren naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Medische testen voor Badji bij Bursaspor (04-07-2018)
Volgens Turkse media staat Stéphane Badji dicht bij een overgang naar Bursaspor. De clubs hebben onderling al een akkoord bereikt en ook de speler is akkoord met de voorwaarden. Vandaag of morgen legt de Senegalees zijn medische testen af bij de Turkse eersteklasser.
>> Lees verder

Hoeveel kosten Santini en Bakkali? (04-07-2018)
Anderlecht versterkte zich gisteren met Ivan Santini en Zakaria Bakkali. Hoeveel telde paars-wit neer voor beide aanwinsten? De kranten spreken over bedragen die opgeteld liggen tussen de 3,5 'n 4,5 miljoen euro.
>> Lees verder

Drie opties voor Deschacht (04-07-2018)
Olivier Deschacht heeft nog geen nieuwe club gevonden. Zulte Waregem, KV Kortrijk en Antwerp willen hem alle drie binnen halen, schrijft Het Nieuwsblad. Essevee beschikt momenteel over de beste papieren, maar moet eerst nog enkele verdedigers zien kwijt te raken.
>> Lees verder

Officieel: Bakkali tekent voor vier jaar (03-07-2018)
Anderlecht heeft de komst van Zakaria Bakkali officieel bekendgemaakt. De 22-jarige Belg komt over van Valencia en tekent een contract voor vier seizoenen. Het voorbije seizoen leende Valencia hem uit aan Deportivo La Coruna.
>> Lees verder

Update: Medische testen voor Bakkali (03-07-2018)
Het gaat ineens snel blijkbaar, volgens Het Laatste Nieuws zou Zakaria Bakkali op dit moment zijn medische testen afleggen bij RSC Anderlecht. Paars-wit zou ongeveer 1,2 miljoen euro betalen voor de flankaanvaller. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
>> Lees verder

Officieel: Santini tekent bij RSC Anderlecht (03-07-2018)
RSC Anderlecht maakte zonet de transfer van Ivan Santini officieel bekend. De 29-jarige komt over van SC Caen, waar hij goed was voor 26 doelpunten in twee seizoenen. Santini krijgt bij paars-wit het rugnummer 19 toegewezen.
>> Lees verder

Spaanse pers maakt gewag van transfer Bakkali (03-07-2018)
Volgens de Spaanse kranten Marca en As maakt Valencia deze namiddag de transfer van Zakaria Bakkali naar Anderlecht bekend. Anderlecht zou één miljoen euro betalen om de 22-jarige winger definitief over te nemen.
>> Lees verder

Oefenwedstrijd tegen Roeselare om 15 uur (03-07-2018)
Vrijdag speelt RSC Anderlecht een oefenwedstrijd af tegen KSV Roeselare. Het aanvangsuur wordt vervroegd naar 15 uur in de namiddag. Op die manier zijn de supporters op tijd thuis om te supporters voor onze Rode Duivels in hun kwartfinale tegen Brazilië.
>> Lees verder

Officieel: Chipciu op huurbasis naar Sparta Praag (03-07-2018)
RSC Anderlecht heeft nu ook officieel het vertrek aangekondigd van Alexandru Chipciu. De Roemeen gaat komend seizoen voetballen voor Sparta Praag op huurbasis. De Tsjechen bekwamen ook wel een aankoopoptie in het huurcontract.
>> Lees verder

Gesprekken met Santini ver gevorderd (03-07-2018)
Het blijft stil bij RSC Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat Luc Devroe druk bezig is. Zo zijn er vergevorderde gesprekken met Ivan Santini. Zijn Franse club Caen heeft wel een prijskaartje van zes miljoen euro geplakt op de spits, ondanks het feit dat hij er nog maar één jaar onder contract meer ligt.
>> Lees verder

Sels: "Ik hervat vrijdag bij Newcastle" (02-07-2018)
Matz Sels kijkt vanavond naar de Rode Duivels op het reuzenscherm in Antwerpen. Tijdens de pauze sprak hij even met Sporza en kreeg ook een vraag over zijn toekomst.
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht huurt Dimata (02-07-2018)
Anderlecht heeft zopas aangekondigd dat de transfer van Landry Dimata volledig rond is. De spits traint al een tijdje mee en was ook al actief in de oefenwedstrijden. Anderlecht huurt hem voor één seizoen met een aankoopoptie. 
>> Lees verder

Oefenduel Ajax - Anderlecht is uitverkocht (02-07-2018)
Ajax laat weten dat alle kaartjes voor de oefenwedstrijd tegen Anderlecht op vrijdag 13 juli de deur uit zijn. De wedstrijd vindt plaats in het Olympisch Stadion van Amsterdam, dat voor deze wedstrijd een capaciteit van 7.000 bezoekers heeft.
>> Lees verder

Restaurant Saint-Guidon sluit de deuren (02-07-2018)
Restaurant Saint-Guidon sluit de deuren. Marc Coucke oordeelt dat een restaurant op dagelijkse basis geen prioriteit is voor de club. Hij wil integendeel grotere zalen om op wedstrijddagen meer vips te ontvangen.
>> Lees verder

Reminder: Jullie favoriete zomertransfers (02-07-2018)
Volgende week brengt Anderlecht-online de top tien van jullie favoriete zomertransfers. Jullie kunnen die nog steeds door elkaar schudden door te reageren onder dit artikel of via [email protected]
>> Lees verder

Videoanalist Rode Duivels naar Anderlecht (02-07-2018)
De 41-jarige Mousa El Habchi vertoeft momenteel in Rusland met de Rode Duivels. Als zijn taak er daar opzit gaat hij aan de slag bij RSC Anderlecht als videoanalist. Hij blijft ook aan de slag bij de nationale ploeg en zal beide taken combineren. 
>> Lees verder

Chipciu naar Sparta Praag (02-07-2018)
Sparta Praag huurt Alexandru Chipciu komend seizoen van RSC Anderlecht. Het gaat over een huurdeal met aankoopoptie. Chipciu vindt bij Sparta Praag landgenoot Nicolae Stanciu terug. 
>> Lees verder

Verjaardag Karim Belhocine (02-07-2018)
Vandaag verjaart Karim Belhocine! Wij wensen hem van harte een gelukkige 40e verjaardag!
>> Lees verder

Doumbia voorgesteld bij Ahmat Grozny (01-07-2018)
Ahmat Grozny heeft de transfer van Idrissa Doumbia officieel bevestigd. De Ivoriaan tekent er een contract voor vijf jaar. Anderlecht maakte vorige week de transfer al bekend. Op zijn site legt Grozny uit waarom zij dit nu pas doen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.