Ivan Santini op weg naar het Astridpark

2-7-2018 18:0:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Brusselaars staan volgens verschillende bronnen op het punt Ivan Santini naar het Astridpark te halen. De 29-jarige Kroaat trok maandag al naar het ziekenhuis voor een medische screening.Santini voetbalde ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Santini tekent bij RSC Anderlecht (03-07-2018)
RSC Anderlecht maakte zonet de transfer van Ivan Santini officieel bekend. De 29-jarige komt over van SC Caen, waar hij goed was voor 26 doelpunten in twee seizoenen. Santini krijgt bij paars-wit het rugnummer 19 toegewezen.
>> Lees verder

Hoeveel kosten Santini en Bakkali? (04-07-2018)
Anderlecht versterkte zich gisteren met Ivan Santini en Zakaria Bakkali. Hoeveel telde paars-wit neer voor beide aanwinsten? De kranten spreken over bedragen die opgeteld liggen tussen de 3,5 'n 4,5 miljoen euro.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.