Everton ziet Onyekuru liever bij Anderlecht blijven

1-7-2018 17:4:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Moet de Nigeriaan Henry Onyekuru toch blijven spelen bij paars-wit? Het Engelse Liverpool Echodoet namelijk een opvallende onthulling. Het huurcontract van Onyekuru zou niet één, maar twee jaar duren. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Sels: "Ik hervat vrijdag bij Newcastle" (02-07-2018)
Matz Sels kijkt vanavond naar de Rode Duivels op het reuzenscherm in Antwerpen. Tijdens de pauze sprak hij even met Sporza en kreeg ook een vraag over zijn toekomst.
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht huurt Dimata (02-07-2018)
Anderlecht heeft zopas aangekondigd dat de transfer van Landry Dimata volledig rond is. De spits traint al een tijdje mee en was ook al actief in de oefenwedstrijden. Anderlecht huurt hem voor één seizoen met een aankoopoptie. 
>> Lees verder

Oefenduel Ajax - Anderlecht is uitverkocht (02-07-2018)
Ajax laat weten dat alle kaartjes voor de oefenwedstrijd tegen Anderlecht op vrijdag 13 juli de deur uit zijn. De wedstrijd vindt plaats in het Olympisch Stadion van Amsterdam, dat voor deze wedstrijd een capaciteit van 7.000 bezoekers heeft.
>> Lees verder

Restaurant Saint-Guidon sluit de deuren (02-07-2018)
Restaurant Saint-Guidon sluit de deuren. Marc Coucke oordeelt dat een restaurant op dagelijkse basis geen prioriteit is voor de club. Hij wil integendeel grotere zalen om op wedstrijddagen meer vips te ontvangen.
>> Lees verder

Reminder: Jullie favoriete zomertransfers (02-07-2018)
Volgende week brengt Anderlecht-online de top tien van jullie favoriete zomertransfers. Jullie kunnen die nog steeds door elkaar schudden door te reageren onder dit artikel of via [email protected]
>> Lees verder

Videoanalist Rode Duivels naar Anderlecht (02-07-2018)
De 41-jarige Mousa El Habchi vertoeft momenteel in Rusland met de Rode Duivels. Als zijn taak er daar opzit gaat hij aan de slag bij RSC Anderlecht als videoanalist. Hij blijft ook aan de slag bij de nationale ploeg en zal beide taken combineren. 
>> Lees verder

Chipciu naar Sparta Praag (02-07-2018)
Sparta Praag huurt Alexandru Chipciu komend seizoen van RSC Anderlecht. Het gaat over een huurdeal met aankoopoptie. Chipciu vindt bij Sparta Praag landgenoot Nicolae Stanciu terug. 
>> Lees verder

Verjaardag Karim Belhocine (02-07-2018)
Vandaag verjaart Karim Belhocine! Wij wensen hem van harte een gelukkige 40e verjaardag!
>> Lees verder

Doumbia voorgesteld bij Ahmat Grozny (01-07-2018)
Ahmat Grozny heeft de transfer van Idrissa Doumbia officieel bevestigd. De Ivoriaan tekent er een contract voor vijf jaar. Anderlecht maakte vorige week de transfer al bekend. Op zijn site legt Grozny uit waarom zij dit nu pas doen.
>> Lees verder

Twee dagen naar Durbuy (30-06-2018)
Volgende week trekt Anderlecht op woensdag en donderdag naar het vakantiepark van Marc Coucke in Durbuy. "We gaan er keihard werken, maar ons ook amuseren", zo vertelt Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Niet iedereen heeft zijn huiswerk gemaakt" (30-06-2018)
Over het algemeen is Hein Vanhaezebrouck tevreden van hetgeen hij zag tijdens de oefenstage in Mierlo. Al zijn er wel speler die hem ontgoochelden. "Dit kan zich tegen hen keren en kansen geven aan de nieuwkomers", aldus de coach.
>> Lees verder

Teodorczyk en Kara op 16 juli terug (30-06-2018)
Nu Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodj uitgeschakeld zijn op het WK, genieten beiden van twee weken vakantie. Hoewel beiden willen/mogen/moeten vertrekken, verwacht Anderlecht hen op 16 juli terug op de club.
>> Lees verder

"Trebel en Kums nemen groep op sleeptouw" (30-06-2018)
Hein Vanhaezebrouck was tevreden over de oefenwedstrijd tegen PAOK. "Onze eerste helft was goed, we hadden meer kunnen scoren", aldus de coach, die ook tevreden is over de ontwikkeling van Sven Kums en Adrien Trebel.
>> Lees verder

Anderlecht gelijk tegen PAOK (29-06-2018)
Anderlecht heeft vanavond 2-2 gelijkgespeeld in een vriendschappelijk duel tegen PAOK Saloniki. Sebastiaan Bornauw en Pieter Gerkens (foto) zorgden voor een 2-0-bonus aan de rust. Na de pauze kwamen de Grieken op gelijke hoogte.
>> Lees verder

Carlos Eduardo tekent elders (29-06-2018)
Carlos Eduardo komt niet naar Anderlecht. Paars-wit probeerde de voorbije weken om de Braziliaan aan te trekken, maar mag de hoop nu definitief opbergen. Carlos Eduardo heeft een contract getekend bij FC Pyramids uit Egypte.
>> Lees verder

Sels praat met Fenerbahce (29-06-2018)
Nu Anderlecht hem niet definitief overneemt van Newcastle, moet Matz Sels op zoek naar een andere werkgever. Mogelijk wordt dat Fenerbahce. De Turkse nummer twee zoekt een opvolger voor Volkan Demirel, die naar de MLS trekt.
>> Lees verder

Officieel: Leya Iseka definitief naar Toulouse (29-06-2018)
RSC Anderlecht maakte zonet de transfer van Aaron Leya Iseka officieel bekend. De aanvaller vertrekt definitief naar de Franse eersteklasser FC Toulouse. 
>> Lees verder

Officieel: Anderlecht oefent op 13 juli tegen Ajax (29-06-2018)
RSC Anderlecht bevestigde zonet via sociale media dat het op vrijdag 13 juli een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Ajax. De aftrap is voorzien om 19u30 in het Olympisch Stadion. Supporters van Ajax kunnen vanaf morgen tickets kopen. RSC Anderlecht communiceert later meer info omtrent de ticketverkoop voor de Anderlecht-supporters.
>> Lees verder

Jonge Man. United-middenvelder gelinkt aan Anderlecht (29-06-2018)
Volgens de Manchester Evening News is Anderlecht één van de clubs die interesse heeft voor Tosin Kehinde. Deze 20-jarige middenvelder is einde contract bij Manchester United, waar hij deel uitmaakte van de U23. 
>> Lees verder

Touré op proef bij STVV (29-06-2018)
Yamodou Touré, een 19-jarige Guineër die afgelopen seizoen actief was bij de beloften van Anderlecht, probeert een contract te versieren bij STVV. Hij speelde er woensdag een helft mee in de oefenwedstrijd tegen Tessenderlo.
>> Lees verder

Buitenlandse interesse voor Deschacht (29-06-2018)
Sluit Olivier Deschacht zijn carrière af met een buitenlands avontuur? Dat zou zomaar kunnen, want volgens Het Nieuwsblad zijn er twee clubs uit het buitenland die interesse tonen in de verdediger.
>> Lees verder

WK gedaan voor Teodorczyk en Kara (29-06-2018)
Voor twee van de vier Anderlecht-spelers zit het WK voetbal in Rusland erop. Kara Mbodj en Senegal grijpen naast de achtste finales omdat ze meer gele kaarten verzamelden dan Japan. Lukasz Teodorczyk en Polen waren al voor de slotspeeldag uitgeschakeld.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.