Anderlecht krijgt vier voorwaarden bij mogelijke transfer Vranjes

15-6-2018 10:17:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht hoopt al enige tijd om Ognjen Vranjes weg te plukken bij AEK Athene. Tot een deal kwam het nog niet, maar toch maar paars-wit hopen. De Grieken lonken namelijk al naar een vervanger voor ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht reist af naar Athene voor Vranjes (14-06-2018)
Griekse bronnen melden dat een delegatie van RSC Anderlecht is aftgereisd naar Athene om er met AEK Athene te onderhandelen over Ognjen Vranjes. Paars-wt verhoogde zijn bod op de verdediger tot 2,8 miljoen euro.
>> Lees verder

AEK wacht op vervanger alvorens Vranjes te laten gaan (16-06-2018)
RSC Anderlecht is nog steeds bezig met de transfer van Ognjen Vranjes. Die lijkt de goede kant uit te gaan, maar AEK Anthene wil eerst zeker zijn dat het Milos Kosanovic van Standard kan binnenhalen, alvorens Vranjes te laten gaan. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.