Anderlecht dreigt nu ook naast Matz Sels te grijpen

13-6-2018 10:50:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht hoopt Matz Sels definitief over te kunnen nemen van Newcastle United en stelde The Magpies een package deal voor, met Chancel Mbemba. Maar het spel zit op de wagen.Newcastle United heeft Sels ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Gisteren nieuwe gesprekken over Sels (12-06-2018)
Anderlecht en Newcastle zaten gisteren opnieuw samen om te praten over een definitieve transfer van Matz Sels. Paars-wit hoopt deze week tot een akkoord te komen met de Engelsen, want Sels wil de voorbereiding op het nieuwe seizoen maandag graag starten bij Anderlecht.
>> Lees verder

Sels teleurgesteld in Anderlecht (14-06-2018)
De kans dat Matz Sels volgend seizoen ook onder de lat staat bij RSC Anderlecht, slinkt met de minuut. Vooral Newcastle is het beu dat paars-wit blijft dralen. Sels zelf had zich al volledig verzoend met een langer verblijf in het Astridpark en is dan ook teleurgesteld dat paars-wit niet meer moeite wil doen om hem binnen te halen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.