Rode Duivels tanken heel wat vertrouwen tegen Costa Rica

12-6-2018 11:19:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Rode Duivels hebben in een sfeervol Koning Boudewijnstadion in Brussel hun uitwuifwedstrijd voor het vertrek naar het WK in Rusland na een overtuigende prestatie met 4-1 (rust: 2-1) gewonnen van Costa ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Martinez: "Dendoncker speelt tegen Costa Rica" (10-06-2018)
Leander Dendoncker speelde tijdens de eerste twee oefenwedstrijden in aanloop naar het WK geen minuut, maar morgen komt daar verandering. "Dendoncker zal, net als Tielemans en Boyata, zeker in actie komen", vertelde bondscoach Roberto Martinez vanmiddag.
>> Lees verder

Boeckx gastpresentator bij Rode Duivels (11-06-2018)
Op dit moment spelen de Rode Duivels hun laatste oefenwedstrijd tegen Costa Rica. Frank Boeckx heeft zijn laatste week vakantie even onderbroken om bij Karl Vannieuwkerke, Imke Courtois en Geert De Vlieger aan tafel te zitten als gastcommentator in het Koning Boudewijn Stadion.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.