Herman Van Holsbeeck weigerde topfunctie bij Antwerp

8-6-2018 10:27:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Herman Van Holsbeeck werd een tijd terug aan de deur gezet bij RSC Anderlecht. De gewezen sportief directeur heeft inmiddels al een pak aanbiedingen gekregen, maar toch zit hij nog steeds zonder job. Even ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Voorstelling: Knowledge Musona (09-06-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Knowledge Musona.
>> Lees verder

Vranjes is bijna van Anderlecht (09-06-2018)
Anderlecht wil een vervanger voor Uros Spajic aantrekken en Vanhaezebrouck is een grote voorstander van Ognjen Vranjes. De 28-jarige Bosniër heeft nog maar één jaar contract en zou 2 miljoen moeten kosten.
>> Lees verder

Verjaardag Dennis Appiah (09-06-2018)
Vandaag verjaart Dennis Appiah! Wij wensen hem van harte een gelukkige 26e verjaardag!
>> Lees verder

Teodorczyk invaller bij Polen (08-06-2018)
Lukasz Teodorcyk mocht na 74 minuten invallen tijdens de oefeninterland tussen Polen en Chili. De Anderlecht-spits kwam in de plaats van Robert Lewandowski. De 2-2-eindstand stond toen al op het bord.
>> Lees verder

Ook oefenduel tegen Griekse vice-kampioen (08-06-2018)
Anderlecht speelt op 29 juni een oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki. Dat maakte de Griekse club bekend. Tijdstip en locatie werden nog niet meegedeeld. PAOK is in die periode op oefenkamp in Nederland.
>> Lees verder

Korte invalbeurt Kara bij Senegal (08-06-2018)
Kara Mbodj speelde vanavond acht minuten mee in de oefeninterland tussen Kroatië en Senegal. De Anderlecht-verdediger, die maanden out was met een knieblessure, mocht na 82 minuten invallen. Tijdens de vorige oefeninterland bleef Kara op de bank.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… De broertjes Musonda? (08-06-2018)
Dag op dag zes jaar geleden dompelden de broertjes Musonda Anderlecht en haar fans in diepe rouw door naar Chelsea te vertrekken. Hoe gaat het intussen met het trio?
>> Lees verder

Anderlecht oefent tegen Franse eersteklasser (08-06-2018)
Op 21 juli om 18 uur speelt Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Stade Rennes, een Franse eersteklasser, in het Constant Vanden Stock-Stadion. De wedstrijd is gratis voor de abonnees. De vrije ticketverkoop start 10 juli. Tickets voor volwassen kosten 10 euro, jongeren tot 18 jaar betalen slechts vijf euro.
>> Lees verder

Coucke: "Juni is nog lang hé" (08-06-2018)
RSC Anderlecht is als een sneltrein aan zijn transfers begonnen en viel toen stil. Tot deze middag, op zijn gekende manier kondigde voorzitter Marc Coucke nieuws aan. Hij begon zijn tweet met "In Youth We Trust", waardoor er activieit op gebied van de jeugd kon verwacht worden. Een interne 'transfer' dus, maar de voorzitter stelt de fans gerust: "Juni is nog lang hé."
>> Lees verder

Saelemaekers tekent contract van vier jaar (08-06-2018)
De revelatie van het voorbije seizoen is zonder twijfel Alexis Saelemaekers. De jonge verdediger wordt binnen 3 weken 19 jaar en krijgt een mooi verjaardagscadeau van RSC Anderlecht voor zijn uitstekende prestaties: een contract van vier jaar, dat hij net ondertekende. Proficiat Alexis !!
>> Lees verder

"Nieuws binnen enkele minuten" (08-06-2018)
Marc Coucke kondigde zonet via twitter aan dat er binnen enkele minuten nieuws komt. Wellicht gaat het over de jeugd want hij begon zijn tweet met "In Youth We Trust". We volgen het op de voet en houden jullie op de hoogte.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Isaac Thelin? (08-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er –bijna- opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Isaac Thelin
>> Lees verder

Kara wellicht ook tegen Kroatië op de bank (08-06-2018)
Kara Mbodji zit met Senegal in volle voorbereiding op het WK. Ondanks dat hij in 2018 niet speelde, nam Aliou Cissé hem mee op in de Senegalese selectie. 100% fit is de verdediger nog niet, waardoor hij wellicht ook morgen de oefeninterland tegen Kroatië vanop de bank zal volgen.
>> Lees verder

Frutos aan de slag bij Olimpia ? (08-06-2018)
Verschillende Paraguayaanse media melden dat Nicolas Frutos aan de slag gaat bij zijn oude club, Olimpia. Hij zou er een contract tekenen voor twee jaar en gaat er aan de slag als jeugdcoördinator.
>> Lees verder

Dimata: "Een eer dat Belgische topclubs mij willen" (08-06-2018)
Landry Dimata geniet interesse van zowel RSC Anderlecht en Club Brugge. Als het aan de speler zelf ligt, begint hij de voorbereiding bij Wolfsburg. Maar als het dan toch tot een verhuur komt, waar ligt zijn voorkeur ?
>> Lees verder

Voorstelling: Luka Adzic (07-06-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Luka Adzic.
>> Lees verder

"Devroe helemaal niet op verlof" (07-06-2018)
Deze morgen berichtte Het Nieuwsblad dat de transferactiviteit even stil lag bij RSC Anderlecht omdat Luc Devroe op verlof is. Enkele supporters reageerden verbolgen en teleurgesteld omdat dat ook de werkwijze was van Herman Van Holsbeeck en vroegen wanneer er weer aan transfers werd gedacht. Marc Coucke reageerde meteen met het nieuws dat Devroe helemaal niet op verlof is.
>> Lees verder

Ferreyra tekent bij Benfica (07-06-2018)
Facundo Ferreyra werd al een tijdje genoemd als transfertarget van RSC Anderlecht. Luc Devroe kan de naam van de Argentijnse aanvaller echter van zijn lijstje schrappen. Benfica stelde Ferreyra officieel voor als nieuwe aanwinst.
>> Lees verder

Saief haakt geblesseerd af voor interland (07-06-2018)
Kenny Saief heeft het oefenkamp van de Amerikaanse nationale ploeg verlaten met een blessure aan het been. Hij zal zaterdag niet spelen in de vriendschappelijke interland tegen Frankrijk.
>> Lees verder

Vukovic aangeboden, Vranjes nog steeds gewild (07-06-2018)
De Servische verdediger Jagos Vukovic werd aangeboden bij Anderlecht. De 29-jarige Vukovic werd het voorbije seizoen door Olympiakos uitgeleend aan Hellas Verona. Hein Vanhaezebrouck wil intussen nog steeds Ognjen Vranjes graag aantrekken.
>> Lees verder

Beerschot Wilrijk wil Vancamp (07-06-2018)
Jorn Vancamp geniet stevige interesse van Beerschot Wilrijk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Anderlecht verhuurde de 19-jarige spits het afgelopen seizoen aan Roda JC. Komend seizoen wacht hem een nieuwe uitleenbeurt.
>> Lees verder

Weer geen speelminuten Dendoncker (07-06-2018)
Leander Dendoncker bleef negentig minuten op de bank tijdens de oefeninterland tussen België en Egypte. Bij afwezigheid van Vincent Kompany koos Roberto Martinez voor Laurent Ciman als vervanger. Dedryck Boyata mocht in de loop van de wedstrijd invallen.
>> Lees verder

Hoe gaat het met … Wout Faes? (06-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er –bijna- opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Wout Faes.
>> Lees verder

Chipciu wint met Roemenië (06-06-2018)
Roemenië speelde gisteren een vriendschappelijke interland tegen Finland. Chipciu mocht invallen in de 57e minuut. Hij kwam Budescu vervangen. Roemenië won de wedstrijd vrij gemakkelijk met 2-0.
>> Lees verder

Huidig competitieformat nog twee jaar (06-06-2018)
Marc Coucke, de nieuwe voorzitter van de Pro League, wil een werkgroep samenstellen die een nieuw format uitwerkt voor het seizoen 2020-2021. Daarvoor komen er geen wijzigingen.
>> Lees verder

Turkse clubs willen Chipciu, maar die wacht af (06-06-2018)
Alexandru Chipciu heeft concrete aanbiedingen op zak van twee clubs uit de subtop van Turkije. De Roemeense international wil echter in West-Europa actief blijven en kijkt voorlopig de kat uit de boom. Ook een verlengd verblijf bij Anderlecht sluit hij niet uit.
>> Lees verder

Coucke wil Mbemba deze week beet hebben (06-06-2018)
Nog enkele details scheiden Anderlecht en Chancel Mbemba nog van een vierjarige overeenkomst. Marc Coucke wil snel duidelijkheid en gaat zich zelf met het dossier bemoeien. Voor het einde van de week wil hij de laatste obstakels wegwerken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.