Ahmed Hassan: "Hoop dat we spelers kunnen vormen die Anderlecht kunnen versterken"

6-6-2018 18:7:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht had twaalf jaar geleden een zeer sterke ploeg met jongens als Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Mémé Tchité en Ahmed Hassan. Eén van hen is nog gelinkt aan RSCA.Ahmed Hassan opende in Egypte ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Voorstelling: Luka Adzic (07-06-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Luka Adzic.
>> Lees verder

"Devroe helemaal niet op verlof" (07-06-2018)
Deze morgen berichtte Het Nieuwsblad dat de transferactiviteit even stil lag bij RSC Anderlecht omdat Luc Devroe op verlof is. Enkele supporters reageerden verbolgen en teleurgesteld omdat dat ook de werkwijze was van Herman Van Holsbeeck en vroegen wanneer er weer aan transfers werd gedacht. Marc Coucke reageerde meteen met het nieuws dat Devroe helemaal niet op verlof is.
>> Lees verder

Ferreyra tekent bij Benfica (07-06-2018)
Facundo Ferreyra werd al een tijdje genoemd als transfertarget van RSC Anderlecht. Luc Devroe kan de naam van de Argentijnse aanvaller echter van zijn lijstje schrappen. Benfica stelde Ferreyra officieel voor als nieuwe aanwinst.
>> Lees verder

Saief haakt geblesseerd af voor interland (07-06-2018)
Kenny Saief heeft het oefenkamp van de Amerikaanse nationale ploeg verlaten met een blessure aan het been. Hij zal zaterdag niet spelen in de vriendschappelijke interland tegen Frankrijk.
>> Lees verder

Vukovic aangeboden, Vranjes nog steeds gewild (07-06-2018)
De Servische verdediger Jagos Vukovic werd aangeboden bij Anderlecht. De 29-jarige Vukovic werd het voorbije seizoen door Olympiakos uitgeleend aan Hellas Verona. Hein Vanhaezebrouck wil intussen nog steeds Ognjen Vranjes graag aantrekken.
>> Lees verder

Beerschot Wilrijk wil Vancamp (07-06-2018)
Jorn Vancamp geniet stevige interesse van Beerschot Wilrijk. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Anderlecht verhuurde de 19-jarige spits het afgelopen seizoen aan Roda JC. Komend seizoen wacht hem een nieuwe uitleenbeurt.
>> Lees verder

Weer geen speelminuten Dendoncker (07-06-2018)
Leander Dendoncker bleef negentig minuten op de bank tijdens de oefeninterland tussen België en Egypte. Bij afwezigheid van Vincent Kompany koos Roberto Martinez voor Laurent Ciman als vervanger. Dedryck Boyata mocht in de loop van de wedstrijd invallen.
>> Lees verder

Hoe gaat het met … Wout Faes? (06-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er –bijna- opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Wout Faes.
>> Lees verder

Chipciu wint met Roemenië (06-06-2018)
Roemenië speelde gisteren een vriendschappelijke interland tegen Finland. Chipciu mocht invallen in de 57e minuut. Hij kwam Budescu vervangen. Roemenië won de wedstrijd vrij gemakkelijk met 2-0.
>> Lees verder

Huidig competitieformat nog twee jaar (06-06-2018)
Marc Coucke, de nieuwe voorzitter van de Pro League, wil een werkgroep samenstellen die een nieuw format uitwerkt voor het seizoen 2020-2021. Daarvoor komen er geen wijzigingen.
>> Lees verder

Turkse clubs willen Chipciu, maar die wacht af (06-06-2018)
Alexandru Chipciu heeft concrete aanbiedingen op zak van twee clubs uit de subtop van Turkije. De Roemeense international wil echter in West-Europa actief blijven en kijkt voorlopig de kat uit de boom. Ook een verlengd verblijf bij Anderlecht sluit hij niet uit.
>> Lees verder

Coucke wil Mbemba deze week beet hebben (06-06-2018)
Nog enkele details scheiden Anderlecht en Chancel Mbemba nog van een vierjarige overeenkomst. Marc Coucke wil snel duidelijkheid en gaat zich zelf met het dossier bemoeien. Voor het einde van de week wil hij de laatste obstakels wegwerken.
>> Lees verder

Standard ontsnapt aan straf voor wijnglasincident (05-06-2018)
Standard heeft geen straf gekregen voor het 'wijnglasincident' van tijdens de thuiswedstrijd tegen Anderlecht tijdens Play-off 1. Een supporter gooide toen een wijnglas op de grasmat. Voor u denkt dat dit voortaan toegelaten is en zelf plannen smeedt: het is dankzij een procedurefout dat Standard een straf ontloopt.
>> Lees verder

Officiëel : Coucke is de nieuwe voorzitter van de Pro League (05-06-2018)
Marc Coucke werd vandaag verkozen tot nieuwe voorzitter van de Pro League. Hij haalde het met 81 procent van de stemmen. Coucke treedt zo in de voetsporen van Roger Vanden Stock, die in februari ontslag nam.
>> Lees verder

Suarez: "Ik kom zeker terug naar België" (05-06-2018)
Dat Matias Suarez en Herman Van Holsbeeck op het einde niet meer door één deur konden, is een publiek geheim. Nu Van Holsbeeck geen deel meer uitmaakt van RSC Anderlecht, denkt Suarez wél aan een terugkeer naar paars-wit en vooral om dan nadien deftig afscheid te kunnen nemen van de supporters.
>> Lees verder

Voorstelling: Antonio Milic (05-06-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Antonio Milic.
>> Lees verder

Voorverkoop KSK Heist - Anderlecht (05-06-2018)
De dag na de "Brussels Derby" trekt RSC Anderlecht naar KSK Heist voor zijn tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Vanavond is er een tweede voorverkoop voor deze wedstrijd in de cafetaria, in de nieuwe tribune aan het terrein van /K.SK  Heist, Lostraat 50, Heist-op-den-Berg
>> Lees verder

Macedoniër gelinkt aan Anderlecht (05-06-2018)
Volgens Turkse media speelde Jani Atanasov zich op de radar van RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Poll: Jullie wachten vooral op Dauda (05-06-2018)
Uit onze webpoll blijkt dat jullie hopen dat Dauda de volgende jeugdspeler wordt die aan een wedstrijd mag beginnen, nadat die eer dit seizoen was weggelegd voor Amuzu, Sambi Lokonga, Azevedo en Saelemaekers. De Ghanese spits kreeg bijna 39 procent van de stemmen achter zijn naam.
>> Lees verder

Coucke over Rode Duivel Kompany (05-06-2018)
Marc Coucke benadrukte dat een evenwicht binnen de kern noodzakelijk is. Dit met een mix van de nodige ervaring en jonge talenten. Dit kan ondermeer door bepaalde oud-spelers van Anderlecht terug te halen.
>> Lees verder

Coucke vandaag voorzitter van de Pro League ? (05-06-2018)
De Pro League kiest vandaag zijn nieuwe voorzitter. Al is kiezen een groot woord aangezien er maar één kandidaat is, Marc Coucke. Al moet die nog 30 van de 45 stemmen zien te halen. En dat valt toch nog af te wachten. 
>> Lees verder

Spreutels blijft dan toch huisadvocaat (05-06-2018)
Daniël Spreutels, al 40 jaar huisadvocaat van RSC Anderlecht, kreeg begin april een telefoontje dat paars-wit niet langer beroep deed op zijn diensten. Alleen werd dat telefoontje verkeerd geïnterpreteerd. Spreutels werd enkel vervangen in het Uitvoerend Comité van de voetbalbond en blijft dus advocaat van de club. 
>> Lees verder

Appiah mist voorbereiding bij Anderlecht (05-06-2018)
Dennis Appiah is nog niets volledig hersteld van een herniaoperatie. Daardoor mist hij ook de voorbereiding voor het nieuwe seizoen met RSC Anderlecht. Het is nog niet duidelijk wanneer de Fransman opnieuw fit zal zijn. 
>> Lees verder

Verjaardag Henry Onyekuru (05-06-2018)
Vandaag verjaart Henry Onyekuru! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag!
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Davy Roef? (04-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er  opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Davy Roef.
>> Lees verder

Teodorczyk naar het WK (04-06-2018)
Adam Nawaka, bondscoach van Polen, maakte ook vandaag zijn definitieve lijst bekend voor het WK. RSC Anderlecht ziet nog een speler op het vliegtuig naar Rusland stappen, want Lukasz Teodorczyk is bij de laatste 23 spelers die naar het WK mogen. Proficiat 'Teo' en veel succes !
>> Lees verder

Abazaj actief met nationale ploeg (04-06-2018)
Albanië neemt dan wel niet deel aan het WK, ze spelen momenteel wel oefeninterlands. Anderlecht-aanwinst Kristal Abazaj is ook van de partij.
>> Lees verder

Anderlecht strikt 15-jarige jeugdinternational (04-06-2018)
Anderlecht heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Yves Mitsindo. Deze 15-jarige rechtermiddenvelder komt over van Charleroi. In januari debuteerde hij voor de Belgische U15. Afgelopen weekend speelde hij al met Anderlecht tijdens de Kevin De Bruyne Cup.
>> Lees verder

"Matz traint heel hard en intens" (04-06-2018)
Matz Sels haalde de selectie voor het WK niet. Toch heeft Roberto Martinez ook mooie woorden voor hem: "Ze maken altijd deel uit van onze groep, en zullen in de toekomst nog belangrijk zijn."
>> Lees verder

Martinez lovend over Dendoncker en Tielemans (04-06-2018)
Toch wel een beetje een verrassing toen de naam van Leander Dendoncker genoemd werd bij de laatste 23 (24) voor het WK te Rusland. Zaterdag keek Dendoncker nog toe van in de tribune tijdens de wedstrijd tegen Portugal. De uitleg van de bondscoach is duidelijk.
>> Lees verder

Dendoncker naar WK, Sels met vakantie (04-06-2018)
Roberto Martinez maakte zonet zijn selectie bekend voor het WK. Leander Dendoncker mag mee naar het WK in Rusland. Matz Sels mag met vakantie. 
 
>> Lees verder

Thelin: "Na het WK terug naar Anderlecht" (04-06-2018)
Isaac Kiese Thelin speelde zaterdag met Zweden, hierna wacht er nog één oefeninterland en dan is het richting Rusland voor het WK. En wat na Rusland ? "Dan keer ik terug naar RSC Anderlecht", aldus Thelin. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.