Martinez neemt Sels niet mee naar WK, wel Dendoncker

4-6-2018 10:44:4 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bondscoach Martinez heeft de WK-selectie van de Rode Duivels onthuld. Matz Sels, Christian Kabasele, Jordan Lukaku en Christian Benteke vallen af. Laurent Ciman is aangewezen als reserve, voor mocht Vincent ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker volgde België - Portugal vanuit tribune (03-06-2018)
Leander Dendoncker stond gisteren niet op het wedstrijdblad tijdens de oefeninterland tussen België en Portugal. Net als voor Christian Kabasele was er geen plaats voor hem op de bank. 
>> Lees verder

Martinez lovend over Dendoncker en Tielemans (04-06-2018)
Toch wel een beetje een verrassing toen de naam van Leander Dendoncker genoemd werd bij de laatste 23 (24) voor het WK te Rusland. Zaterdag keek Dendoncker nog toe van in de tribune tijdens de wedstrijd tegen Portugal. De uitleg van de bondscoach is duidelijk.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.