RSCA-Dames stelen show in Oostende

3-6-2018 18:16:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In Oostende gaan ze ook in 2018 vrolijk door met de Sparkle en gaan daarbij op zoek naar de beste speelster, beste belofte en beste doelvrouw van onze Super League. Dat gala werd gedomineerd door AnderlechtBeste ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Henry Onyekuru (05-06-2018)
Vandaag verjaart Henry Onyekuru! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag!
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Davy Roef? (04-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er  opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Davy Roef.
>> Lees verder

Teodorczyk naar het WK (04-06-2018)
Adam Nawaka, bondscoach van Polen, maakte ook vandaag zijn definitieve lijst bekend voor het WK. RSC Anderlecht ziet nog een speler op het vliegtuig naar Rusland stappen, want Lukasz Teodorczyk is bij de laatste 23 spelers die naar het WK mogen. Proficiat 'Teo' en veel succes !
>> Lees verder

Abazaj actief met nationale ploeg (04-06-2018)
Albanië neemt dan wel niet deel aan het WK, ze spelen momenteel wel oefeninterlands. Anderlecht-aanwinst Kristal Abazaj is ook van de partij.
>> Lees verder

Anderlecht strikt 15-jarige jeugdinternational (04-06-2018)
Anderlecht heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Yves Mitsindo. Deze 15-jarige rechtermiddenvelder komt over van Charleroi. In januari debuteerde hij voor de Belgische U15. Afgelopen weekend speelde hij al met Anderlecht tijdens de Kevin De Bruyne Cup.
>> Lees verder

"Matz traint heel hard en intens" (04-06-2018)
Matz Sels haalde de selectie voor het WK niet. Toch heeft Roberto Martinez ook mooie woorden voor hem: "Ze maken altijd deel uit van onze groep, en zullen in de toekomst nog belangrijk zijn."
>> Lees verder

Martinez lovend over Dendoncker en Tielemans (04-06-2018)
Toch wel een beetje een verrassing toen de naam van Leander Dendoncker genoemd werd bij de laatste 23 (24) voor het WK te Rusland. Zaterdag keek Dendoncker nog toe van in de tribune tijdens de wedstrijd tegen Portugal. De uitleg van de bondscoach is duidelijk.
>> Lees verder

Dendoncker naar WK, Sels met vakantie (04-06-2018)
Roberto Martinez maakte zonet zijn selectie bekend voor het WK. Leander Dendoncker mag mee naar het WK in Rusland. Matz Sels mag met vakantie. 
 
>> Lees verder

Thelin: "Na het WK terug naar Anderlecht" (04-06-2018)
Isaac Kiese Thelin speelde zaterdag met Zweden, hierna wacht er nog één oefeninterland en dan is het richting Rusland voor het WK. En wat na Rusland ? "Dan keer ik terug naar RSC Anderlecht", aldus Thelin. 
>> Lees verder

U15 triomferen op Kevin De Bruyne Cup (03-06-2018)
De U15 van Anderlecht hebben vanmiddag de Kevin De Bruyne Cup veroverd. In de finale bleken ze te sterk voor AZ Alkmaar na het nemen van strafschoppen. Eerder in het toernooi won Anderlecht van onder meer PSG en Chelsea.
>> Lees verder

Dendoncker volgde België - Portugal vanuit tribune (03-06-2018)
Leander Dendoncker stond gisteren niet op het wedstrijdblad tijdens de oefeninterland tussen België en Portugal. Net als voor Christian Kabasele was er geen plaats voor hem op de bank. 
>> Lees verder

Voorstelling: Elias Cobbaut (03-06-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Elias Cobbaut.
>> Lees verder

Thelin speelt met Zweden (03-06-2018)
Isaac Kiese Thelin startte de wedstrijd in de 65e minuut van de wedstrijd tussen Zweden en Denemarken en verving Toivonen. Zijn ploeg kwam tot een 0-0 gelijkspel. De volgende wedstrijd van de paarse spits wordt 9 juni tegen Peru.
>> Lees verder

Verjaardag Edo Kayembe en Lukasz Teodorczyk (03-06-2018)
Vandaag vieren Edo Kayembe en Lukasz Teodorczyk hun verjaardagen. Edo Kayembe wordt 20 en Lukasz Teodorczyk 27 jaar oud. Wij wensen hen beide een gelukkige verjaardag!
>> Lees verder

KDB Cup: Anderlecht in halve finale (02-06-2018)
De U15 neemt deel aan de Kevin De Bruyne Cup. Ze staan momenteel aan de leiding van hun poule met winst tegen PSG 4-0 en tegen Zenith Sint Petersburg 2-0. In de loop van de dag gingen ze ook op de foto met Pep Guardiola die het tornooi bijwoont op uitnodiging van Kevin De Bruyne.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Idrissa Doumbia? (02-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er –bijna- opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Idrissa Doumbia.
>> Lees verder

Club Brugge springt in dans rond Dimata en Eduardo (02-06-2018)
Luc Devroe is al een tijdje aan het onderhandelen met de Braziliaanse tweedeklasser Goias om Carlos Eduardo binnen te halen. Ook Landry Dimata staat al langer op het lijstje. Maar er zijn kapers op de kust. Club Brugge toont ook verregaande interesse om beide aanvallers binnen te halen en is de transferdans gesprongen.
>> Lees verder

Malinese international in het vizier (02-06-2018)
Het zijn drukke dagen voor Luc Devroe, zo bekijkt hij een aanvaller uit Montenegro, maar ook een Malinees international staat op zijn lijstje. Modibo Maïga is een 30-jarige aanvaller die doorbrak in Frankrijk bij Le Mans en Sochaux.
>> Lees verder

De Roeck kon tekenen bij twee profclubs (02-06-2018)
Jonas De Roeck is de nieuwe beloftencoach van RSC Anderlecht. Hij kon ook teken bij twee profclubs uit respectievelijk 1A en 1B, Waasland-Beveren en Beerschot Wilrijk, maar De Roeck koos dus voor RSC Anderlecht: "Hier kan ik mij verder ontwikkelen als proftrainer."
>> Lees verder

Ten laatste 30 juni uitspraak (02-06-2018)
Mike Kurth, een Anderlecht-supporters en tevens advocaat van beroep, diende een klacht in tegen Marc Coucke. De Rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel behandelde de klacht vorige vrijdag maar sprak zich nog niet uit. Uitspraak volgt ten laatste op 30 juni. 
>> Lees verder

Anderlecht volgt Krstovica (02-06-2018)
Volgens de Servische media volgt RSC Anderlecht de 18-jarige aanvaller Nikolu Krstovica, die momenteel speelt bij FK Zeta Golubovac. Ook Partizal Belgrado toont interesse, maar paars-wit zou al verder staan tegenover zijn concurrent.
>> Lees verder

Ferreyra tekent wellicht bij Benfica (02-06-2018)
De Argentijnse topspits Facundo Ferreyra stond op het transferlijstje van Luc Devroe, maar mag die piste wellicht voorgoed opbergen. Ferreyra staat dicht bij een transfer naar Benfica die veel geld op tafel legt voor de Argentijn. 
>> Lees verder

Coucke enige kandidaat als voorzitter Pro League ? (02-06-2018)
Marc Coucke liet enige tijd geleden al weten dat hij zich zou kandidaat stellen voor de functie van voorzitter van de Pro League. Tot hiertoe blijkt hij de enige kandidaat te zijn, maar dan nog moet hij 30 van de 45 halen om effectief verkozen te worden. 
>> Lees verder

Spajic bij definitieve 23 bij Servië (02-06-2018)
Uros Spajic ruilde RSC Anderlecht in voor het Russische Kransnodar en hij mag ook mee naar Rusland met Servië. Spajic zit in de definitieve lijst van 23 spelers die naar het WK gaan. Hij zal zich dus al vroeger kunnen aanpassen aan het Russische klimaat. 
>> Lees verder

"Ik vertrek niet door uitspraken Coucke" (02-06-2018)
Marc Coucke is aan een sanering bezig bij RSC Anderlecht om de club financieel weer gezonder te maken. Éen van de departementen die hij aanpakte is de scoutingcel waar "de helft van de scouts niets doet", volgens de voorzitter. Urbain Hassaert, hoofd van de jeugdscouting benadrukt dat hij niet door die uitspraken opstapt bij Anderlecht.
>> Lees verder

Derde vriendschappelijke westrijd bekend (01-06-2018)
We wisten al dat RSCA oefent tegen RWDM en KSK Heist op respectievelijk 22 en 23 juni. Nu is ook een derde tegenstander bekend: KSV Roeselare.
>> Lees verder

Officieel: De Roeck nieuwe beloftencoach (01-06-2018)
Het hing al even in de lucht en is nu ook officieel bevestigd, Jonas De Roeck is de nieuwe coach van de U21 van RSC Anderlecht. Hij tekende een contract voor twee seizoenen. Eerder was De Roeck T1 van STVV.
>> Lees verder

Haesaert gaat terug aan de slag bij Ajax (01-06-2018)
De 77-jarige Urbain Haesaert gaat terug werken voor Ajax na 8 seizoenen Anderlecht.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Stéphane Badji? (01-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Stéphane Badji.
>> Lees verder

Anderlecht-supporter dient klacht in tegen overname (01-06-2018)
Opmerkelijk bericht deze morgen, Anderlecht-supporter Mike Kurth, tevens advocaat, dient klacht in bij de Brusselse rechtbank en daagt de KBVB en de Jupiler Pro League voor de rechter. Kurth wil duidelijkheid omtrent de overname van Marc Coucke en zekerheid dat er geen belangenconflict is tussen KV Oostende en RSC Anderlecht. Beide clubs dreigen hun lincenties (tijdelijk) te verliezen.
>> Lees verder

Matrassen wijzen op Dendoncker en Sels als WK-afvallers (01-06-2018)
Gisteren vertrokken voor 23 Rode Duivels gepersonaliseerde matrassen richting Rusland. Voor 23 spelers en niet voor de 28 die nu in de voorselectie zitten. Het Laatste Nieuws viste uit voor welke speler er een matras naar Rusland gaat en stelde vast dat er voor Matz Sels en Leander Dendoncker geen meegaat.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.