Ook Braziliaanse spits Eduardo op weg naar paars-wit

1-6-2018 8:28:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht haalde een pak nieuwkomers, maar een aanvaller ontbrak nog. Die zoektocht lijkt bijna ten einde. Paars-wit staat op het punt om Carlos Eduardo in huis te halen. De onderhandelingen gaan ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Dossiers Dimata en Carlos Eduardo vorderen goed (31-05-2018)
Volgens La Capitale staan zowel Landry Dimata als de Braziliaan Carlos Eduardo weer een stap dichter bij Anderlecht. De gesprekken over beide transfers zijn vergevorderd, zo schrijft de krant, en witte rook zou wel eens voor binnenkort kunnen zijn.
>> Lees verder

Club Brugge springt in dans rond Dimata en Eduardo (02-06-2018)
Luc Devroe is al een tijdje aan het onderhandelen met de Braziliaanse tweedeklasser Goias om Carlos Eduardo binnen te halen. Ook Landry Dimata staat al langer op het lijstje. Maar er zijn kapers op de kust. Club Brugge toont ook verregaande interesse om beide aanvallers binnen te halen en is de transferdans gesprongen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.