Turkse interesse voor Badji

31-5-2018 19:32:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Met een beetje geluk mag Anderlecht straks al een overbodige speler van de loonlijst schrappen. De uitgeleende Stephane Badji staat dichtbij een definitieve transfer.Badji werd dit seizoen uitgeleend aan ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Derde vriendschappelijke westrijd bekend (01-06-2018)
We wisten al dat RSCA oefent tegen RWDM en KSK Heist op respectievelijk 22 en 23 juni. Nu is ook een derde tegenstander bekend: KSV Roeselare.
>> Lees verder

Officieel: De Roeck nieuwe beloftencoach (01-06-2018)
Het hing al even in de lucht en is nu ook officieel bevestigd, Jonas De Roeck is de nieuwe coach van de U21 van RSC Anderlecht. Hij tekende een contract voor twee seizoenen. Eerder was De Roeck T1 van STVV.
>> Lees verder

Haesaert gaat terug aan de slag bij Ajax (01-06-2018)
De 77-jarige Urbain Haesaert gaat terug werken voor Ajax na 8 seizoenen Anderlecht.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Stéphane Badji? (01-06-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Stéphane Badji.
>> Lees verder

Anderlecht-supporter dient klacht in tegen overname (01-06-2018)
Opmerkelijk bericht deze morgen, Anderlecht-supporter Mike Kurth, tevens advocaat, dient klacht in bij de Brusselse rechtbank en daagt de KBVB en de Jupiler Pro League voor de rechter. Kurth wil duidelijkheid omtrent de overname van Marc Coucke en zekerheid dat er geen belangenconflict is tussen KV Oostende en RSC Anderlecht. Beide clubs dreigen hun lincenties (tijdelijk) te verliezen.
>> Lees verder

Matrassen wijzen op Dendoncker en Sels als WK-afvallers (01-06-2018)
Gisteren vertrokken voor 23 Rode Duivels gepersonaliseerde matrassen richting Rusland. Voor 23 spelers en niet voor de 28 die nu in de voorselectie zitten. Het Laatste Nieuws viste uit voor welke speler er een matras naar Rusland gaat en stelde vast dat er voor Matz Sels en Leander Dendoncker geen meegaat.
>> Lees verder

Kara speelt niet tijdens interland (31-05-2018)
Senegal heeft vanavond 0-0 gelijkgespeeld in een oefenduel tegen Luxemburg. Kara Mbodj bleef de volledige wedstrijd op de bank. 
>> Lees verder

Chipciu valt in en geeft assist (31-05-2018)
In de vooravond heeft Roemenië een vriendschappelijke interland tegen Chili met 3-2 gewonnen. Alexandru Chipciu mocht invallen na 53 minuten. In de 66e minuut gaf hij de assist voor de 2-2 van Ciprian Deac. 
>> Lees verder

Tickets RWDM - Anderlecht te koop vanaf morgen (31-05-2018)
Wie op vrijdag 22 juni de Brusselse derby tussen RWDM 47 en Anderlecht wil bijwonen, kan vanaf morgen tickets kopen voor deze wedstrijd. De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis binnen.
>> Lees verder

Duitse en Italiaanse interesse voor Bruno (31-05-2018)
Massimo Bruno moet deze zomer op zoek naar een nieuwe werkgever en volgens La Dernière Heure tonen clubs uit Duitsland en Italië belangstelling. Ook Charleroi wil de flankaanvaller graag terughalen, maar zijn looneisen zijn aan de pittige kant voor de Carolo's.
>> Lees verder

Cissé: "Kara zal klaar zijn voor het WK" (31-05-2018)
De Senegalese bondscoach maakt zich sterk dat Kara Mbodj er zal staan op het WK in Rusland. In eigen land kreeg hij heel wat kritiek omdat hij Kara selecteerde nadat die sinds eind december met een blessure aan de kant staat.
>> Lees verder

Anderlecht of Standard voor Rossi? (31-05-2018)
Het Portugese O Jogo meldt dat Anderlecht eerstdaags de onderhandelingen zal starten over de transfer van Raphael Rossi. Bij Mais Futobol klinkt het dan weer dat Rossi interesse geniet van Standard en met hen rond de tafel gaat.
>> Lees verder

Blijft Obradovic dan toch? (31-05-2018)
Het leek erop dat Ivan Obradovic Anderlecht deze zomer zou verlaten, maar volgens Het Laatste Nieuws sluit de Serviër niet langer uit dat hij blijft. Obradovic heeft nog een contract voor één seizoen, maar hoorde nog niets over een mogelijke verlenging.
>> Lees verder

Dendoncker mag dromen van toptransfer. (31-05-2018)
Hij zou op het verlanglijstje van de Spaanse topclub Valencia staan.
>> Lees verder

Exclusief: Matazo bevestigt vertrek bij Anderlecht (31-05-2018)
Anderlecht is er niet in geslaagd om Eliot Matazo aan zich te binden. Na de laatste wedstrijd van de U16 gisteren tegen Club Brugge vertelde de 16-jarige speler aan onze Franstalige redactie dat hij Anderlecht verlaat. Zijn nieuwe club wordt AS Monaco.
>> Lees verder

Dossiers Dimata en Carlos Eduardo vorderen goed (31-05-2018)
Volgens La Capitale staan zowel Landry Dimata als de Braziliaan Carlos Eduardo weer een stap dichter bij Anderlecht. De gesprekken over beide transfers zijn vergevorderd, zo schrijft de krant, en witte rook zou wel eens voor binnenkort kunnen zijn.
>> Lees verder

Van Holsbeeck en Coucke naderen akkoord (31-05-2018)
Herman Van Holsbeeck heeft opnieuw een aanbieding gekregen van Antwerp om een functie in het management van de club te bekleden. De oud-manager van Anderlecht houdt de boot voorlopig af. Hij wil eerst zijn ontslag bij paars-wit volledig regelen en dat dossier is op de goede weg.
>> Lees verder

RSCAndy19 en burundi winnaars van onze prono (31-05-2018)
Het Anderlecht-Online Prono seizoen zit erop! De Europese bekers blijven dit jaar in Spanje en onze winnaar, RSCAndy19, had dat correct voorspeld. Hij scoorde 131 punten! Daarmee blijft hij de concurrentie voor met 5 punten verschil. Proficiat!
>> Lees verder

Saief maakt de overstap naar Anderlecht (30-05-2018)
Paars-Wit heeft vandaag de optie gelicht om Kenny Saief definitief over te nemen van AA Gent
>> Lees verder

Voorstelling: Kristal Abazaj (30-05-2018)
Hoewel de transfermarkt officieel nog lang niet open is, realiseerde Anderlecht al heel wat transfers. Wij stellen ze uitgebreid aan u voor. Vandaag: Kristal Abazaj.
>> Lees verder

Entourage Mbemba doet voorstel aan Anderlecht en Brugge en Standard (30-05-2018)
De geruchten rond Chancel Mbemba en een terugkeer naar de Belgische competitie blijven aanhouden. Alleen is die terugkeer alleen niet meer gelinkt aan RSC Anderlecht maar ook nog aan twee andere Belgische clubs, namelijk Club Brugge en Standard Luik.
>> Lees verder

Hoe gaat het met… Jorn Vancamp? (29-05-2018)
Anderlecht leende dit seizoen heel wat spelers uit. Nu het seizoen er opzit, namen wij even de tijd om te bekijken hoe dit seizoen voor hen verliep en wat we volgend seizoen van hen mogen verwachten. Vandaag: Jorn Vancamp.
>> Lees verder

Anderlecht trekt aan mouw van Dimata (29-05-2018)
Anderlecht zou nog steeds van plan zijn om vol voor de spits te gaan. Of paars-wit Dimata wil huren of definitief aankopen is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk zal het dat eerste zijn.
>> Lees verder

Akkoord met Mbemba (29-05-2018)
RSC Anderlecht is tot een persoonlijk akkoord gekomen met Chancel Mbemba, met Matz Sels was dat akkoord er al langer. Het is nu wachten tot beide clubs het eens geraken. Newcastle probeert beide spelers in een packagedeal te verkopen voor zo een tien miljoen euro. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Henry was simpelweg niet klaar" (29-05-2018)
Volgens Henry Onyekuru liet RSC Anderlecht hem niet meer spelen om hem zo nog een jaar langer in Brussel te houden. "Niets van aan", reageert coach Hein Vanhaezebrouck, "Henry was simpelweg niet klaar om te spelen en had nog teveel schrik."
>> Lees verder

Onyekuru: "Ik was fit en speelde niet dus ik blijf niet" (29-05-2018)
RSC Anderlecht en Everton bereikten al een akkoord om Henry Onyekuru nog een seizoen langer in Brussel te houden. Alleen weigert de Nigeriaan. Reden: Hein Vanhaezebrouck en omdat die Onyekuru niet spelen in de laatste wedstrijden. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.