Anderlecht toch geen akkoord met Mbemba?

30-5-2018 10:22:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSCA zou volgens bepaalde bronnen dus al persoonlijk rond zijn met Chancel Mbemba, maar dat bericht bleek toch wat voorbarig. Zo meldt La Dernière Heure dat de entourage van de Congolees wel degelijk ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Akkoord met Mbemba (29-05-2018)
RSC Anderlecht is tot een persoonlijk akkoord gekomen met Chancel Mbemba, met Matz Sels was dat akkoord er al langer. Het is nu wachten tot beide clubs het eens geraken. Newcastle probeert beide spelers in een packagedeal te verkopen voor zo een tien miljoen euro. 
>> Lees verder

Entourage Mbemba doet voorstel aan Anderlecht en Brugge en Standard (30-05-2018)
De geruchten rond Chancel Mbemba en een terugkeer naar de Belgische competitie blijven aanhouden. Alleen is die terugkeer alleen niet meer gelinkt aan RSC Anderlecht maar ook nog aan twee andere Belgische clubs, namelijk Club Brugge en Standard Luik.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.