Dit zijn plannen van Marc Coucke met Anderlecht

23-5-2018 13:36:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke stelde zijn nieuwe plannen met Anderlecht voor, en die zijn ambitieus: van een nieuw systeem om online tickets te kopen tot extra sfeervakken in het stadion en een fanzone. We overlopen alle ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Info abonnementen 2018/2019 (22-05-2018)
RSC Anderlecht heeft op zijn website de nieuwe abonnementsprijzen vrijgegeven. Marc Coucke heeft woord gehouden en er zijn geen prijsverhogingen. Al zijn wel een paar veranderingen. Zo kan men nu cashless betalen via zijn abonnement. En is er een nieuwe categorie van 18 tot 26 jaar aan de eenheidsprijs van 300 euro.
>> Lees verder

Coucke stelt om 11 uur zijn beleid voor (23-05-2018)
Straks om 11 uur geeft Marc Coucke een persconferentie waarin hij uitlegt welke richting hij uitwil met Anderlecht. In zijn beleidsplan heeft hij ongetwijfeld aandacht voor het commerciële aspect, maar veel fans hopen ook te vernemen welke richting hij uitwil op sportief vlak.
>> Lees verder

Abonnees kunnen plaats doorverkopen (23-05-2018)
Het was vooraf al uitgelekt en nu heeft Marc Coucke het ook bevestigd: abonnees die een wedstrijd niet kunnen bijwonen, kunnen hun plaats doorverkopen. "Het geld wordt dan gestort op hun cashless payment-kaart", legt de club uit. 
>> Lees verder

Extra budget en sponsors voor damesploeg (23-05-2018)
Anderlecht zal volgend seizoen meer investeren in zijn damesploeg. Het budget wordt opgetrokken en Hello bank! en Proximus worden twee nieuwe sponsors. "Ik denk dat de soap rond de damesploeg goed was", kwam Marc Coucke nog even terug op de heise van twee weken geleden.
>> Lees verder

Scouting wordt grondig hervormd (23-05-2018)
Marc Coucke wil op verschillende posten binnen de club efficiënter gaan werken en onder meer de scoutingscel wordt onder handen genomen. "Ik vind scouting erg belangrijk, maar momenteel kost dit ons erg veel. Bovendien komen de meeste spelers niet via hen."
>> Lees verder

Operationeel verlies van tien miljoen euro wegwerken (23-05-2018)
Het voorbije seizoen leed Anderlecht een operationeel verlies van tien miljoen euro, maakte Marc Coucke bekend. Dit wil hij anders. Coucke wil budgettair break-even draaien zodat variabele inkomsten (zoals transfersommen) geïnvesteerd kunnen worden in infrastructuur en nieuwe spelers.
>> Lees verder

Coucke denkt ook aan vips (23-05-2018)
Op zijn persconferentie had Marc Coucke het ook over een aantal aanpassingen voor de vips. Zo komt er een nieuwe KMO-zone, wordt de eretribune uitgebreid en krijgt ook Saint-Guidon een make-over.
>> Lees verder

Coucke: "Naam stadion verandert niet" (23-05-2018)
Op zijn beleidsvoorstelling vanmorgen ontkrachtte Marc Coucke het bericht uit Het Nieuwsblad dat hij de naam van het stadion zou willen veranderen. Op korte termijn komt er geen nieuwe naam voor het stadion, zo vertelde hij.
>> Lees verder

Speelsters opgetogen met sponsoring (24-05-2018)
Marc Coucke maakte gisteren ook bekend dat de damesploeg een budget krijgt van 450.000 euro en daar zijn de dames meer dan opgetogen mee. Vooral goed nieuws na de heisa die er enkele weken geleden geweest is. "Bedankt aan sponsors voor engagement en vertrouwen", liet Ella Van Kerkhoven weten via twitter.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.