Straks om 11u State of the Union van Marc Coucke

23-5-2018 11:17:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In het Constant Vanden Stock Stadion -hoe lang zal het die naam nog dragen- is alles in gereedheid gebracht voor de State of the Union van Marc Coucke (11uur).Voor de beleidsverklaring van de nieuwe Anderlechtvoorzitter ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke gaat voor meer sfeer in en rond stadion (23-05-2018)
Marc Coucke wil vanaf volgend seizoen veel meer sfeer in en rond het Constant Vanden Stock-stadion. Bij de voorstelling van zijn beleidsplan vertelde hij dat er duizend extra plaatsen komen in het sfeervak en de parking voor de fanshop wordt een evenementenplein.
>> Lees verder

Eén kaart voor alle betalingen, geen cash meer nodig (23-05-2018)
Anderlecht-supporters kunnen vanaf volgend seizoen zonder cash geld naar het Constant Vanden Stock-stadion afzakken. Met de nieuwe cashless payment-kaart kan u alle nodige betalingen in en rond het stadion uitvoeren. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.