Geen Onyekuru op training vanwege buikgriep!

18-5-2018 10:18:18 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht wil volgend seizoen graag verder met een aantal van zijn huurlingen en werkt volop aan de definitieve komst van Matz Sels en in iets mindere mate ook Lazar Markovic. Ook over een verlengd verblijf ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Onyekuru op weg naar Monchengladbach (17-05-2018)
Henry Onyekuru zag zijn selectie voor Nigeria aan zijn neus voorbij gaan door zijn lange afwezigheid op een veld. De Nigeriaan is ervan overtuigd dat hij fit is, Hein Vanhaezebrouckk niet. En dat zou nu net eens de reden kunnen zijn dat Onyekuru verhuist naar de Bundesliga.
>> Lees verder

"Iedereen is het eens dat Onyekuru niet klaar is" (18-05-2018)
Op zijn persconferentie kreeg Hein Vanhaezebrouck ook vragen over de situatie van Henry Onyekuru. De coach is duidelijk: de Nigeriaan is niet klaar om te spelen. Dat Vanhaezebrouck hem hierdoor het WK ontnomen zou hebben, gelooft hij niet.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.