Henry Onyekuru wil weg bij Anderlecht

17-5-2018 10:48:17 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Henry Onyekuru wil weg bij Anderlecht. De speler voelt zich misnoegd nu hij een selectie voor het WK is misgelopen. Anderlecht had al een akkoord met Everton over een jaar extra huur, maar daar wil de ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Onyekuru afwezig wegens buikgriep (18-05-2018)
Henry Onyekuru was deze week nog niet op Anderlecht. Buikgriep, zo luidt de officiële verklaring. Met transferbeslommeringen zou het niets te maken hebben. Onyekuru's manager onderzoekt momenteel wel of zijn speler in Engeland een werkvergunning kan krijgen.
>> Lees verder

"Iedereen is het eens dat Onyekuru niet klaar is" (18-05-2018)
Op zijn persconferentie kreeg Hein Vanhaezebrouck ook vragen over de situatie van Henry Onyekuru. De coach is duidelijk: de Nigeriaan is niet klaar om te spelen. Dat Vanhaezebrouck hem hierdoor het WK ontnomen zou hebben, gelooft hij niet.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.