Marc Coucke: "Nooit contact gehad met Sagnol"

16-5-2018 17:0:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Willy Sagnol zou volgens het Duitse sportblad Bild in beeld zijn bij Anderlecht om er Hein Vanhaezebrouck op te volgen als trainer. Voorzitter Marc Coucke ontkent op Twitter in alle talen: "Ik heb meneer ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Sagnol opvolger Vanhaezebrouck? Anderlecht ontkent (16-05-2018)
De Duitse krant Bild pakt uit met het nieuws dat Anderlecht Willy Sagnol wil aantrekken als opvolger voor Hein Vanhaezebrouck. Die zou moeten vertrekken na het mislopen van de landstitel. Tegenover Het Laatste Nieuws ontkent Anderlecht deze berichtgeving.
>> Lees verder

Sagnol als opvolger Ferrera? (16-05-2018)
Deze morgen werd het nieuws de wereld ingestuurd dat Anderlecht gesprekken voert met Willy Sagnol om Hein Vanhaezebrouck op te volgen. Anderlecht ontkende dit meteen. Maar misschien denkt Anderlecht wel aan Sagnol om iemand anders op te volgen?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.