Luka Adzic zou voor Anderlecht kiezen

16-5-2018 11:28:16 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het lijkt erop dat de transfer van de 19-jarige Luka Adzic naar het Astridpark slechts een kwestie van tijd is. Bronnen dichtbij de speler zouden aan Estadio Deportivo hebben laten weten dat hij zijn keuze ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Adzic weigert nieuw contract Rode Ster (15-05-2018)
Luka Adzic heeft een nieuw contractvoorstel van Rode Ster Belgrado afgewezen. Volgens berichten uit Servië doet de 19-jarige flankaanvaller dit omdat hij op weg is naar Anderlecht. Ook andere buitenlandse clubs (PSV, Celtic) worden genoemd als mogelijke bestemming.
>> Lees verder

Anderlecht doet bod op Adzic (17-05-2018)
RSC Anderlecht heeft een bod van 800.000 euro uitgebracht voor Luka Adzic Rode Ster Belgrado heeft het bod niog niet aanvaard, maar veel ruimte om te onderhandelen heeft de Servische club niet. Adzic is in december namelijk transfervrij.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.