Henry Onyekuru is diep ontgoocheld in Vanhaezebrouck

15-5-2018 11:33:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Henry Onyekuru is diep ontgoocheld. De Nigeriaanse bondscoach maakte gisteren een 30-koppige voorselectie bekend voor het WK en Onyekuru zit er niet bij. Daarom was de dribbelaar zondagavond in Gent ook ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Kara en Onyekuru op de bank (13-05-2018)
Binnen een goed uur wordt de aftrap gegeven van de wedstrijd Gent-Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck mist enkele spelers door blessure en schorsing. Zo neemt Leander Dendoncker de plaats in van Adrien Trebel op het middenveld. Alexis Saelemaekers komt in de plaats van Andy Najar. Kenny Saief komt aan de aftrap.
>> Lees verder

Onyekuru niet in Nigeriaanse selectie (14-05-2018)
De bondscoach van Nigeria, Salisu Yusuf, maakte een voorselectie bekend van 30 spelers voor het WK. Henry Onyekuru maakt geen deel uit van die pre-selectie en zal dus niet spelen op het WK te Rusland. Er deden al geruchten dat de jonge aanvaller nog een seizoen aan RSC Anderlecht zou uitgeleend worden. Maar dat is nog niet zeker. 
>> Lees verder

Onyekuru op weg naar Monchengladbach (17-05-2018)
Henry Onyekuru zag zijn selectie voor Nigeria aan zijn neus voorbij gaan door zijn lange afwezigheid op een veld. De Nigeriaan is ervan overtuigd dat hij fit is, Hein Vanhaezebrouckk niet. En dat zou nu net eens de reden kunnen zijn dat Onyekuru verhuist naar de Bundesliga.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.