Vanhaezebrouck: "Het is vooral spijtig voor Andy Najar"

11-5-2018 16:34:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het is de eerste keer dat het echt opvalt omdat er twee doelpunten uit vielen. Wij stelden ons vragen bij de tactiek van Hein Vanhaezebrouck om bij een corner slechts één man in de dekking te houden. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Saief geblesseerd, Najar en Markovic onzeker (11-05-2018)
Kenny Saief werd aan de rust vervangen met een blessure aan de knie. De kans is groot dat hij niet klaar geraakt voor het duel tegen Gent. Ook Lazar Markovic en Andy Najar zijn onzeker.
>> Lees verder

Saief wellicht niet ook Najar twijfelachtig (11-05-2018)
Kenny Saief werd gisteren aan de rust vervangen door een blessure aan de knie. Hein Vanhaezebrouck laat weten dat Saief een kneuzing heeft aan de knie en dat hij wellicht niet zal fit geraken voor het duel tegen AA Gent. Ook Andy Najar heeft last aan de knie, bij de Hondurees wacht met tot zondag om zijn fitheid te bepalen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.