Vrouwenploeg Anderlecht blijft bestaan, Coucke: ?Alles berustte op misverstand en op revanchisme?

10-5-2018 10:28:10 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De vrouwen van landskampioen Anderlecht kunnen op beide oren slapen ? de vrouwenafdeling blijft bestaan. Dat bevestigt Marc Coucke.Naar eigen zeggen heeft hij die drastische maatregel zelfs nooit overwogen, ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht-dames reageren via Twitter (09-05-2018)
Wordt de vrouwenploeg van Anderlecht opgedoekt of niet? Voorzitter Marc Coucke spreekt in een tweet over 'fake nieuws', maar intussen laten de speelsters van paars-wit zich horen op Twitter.
>> Lees verder

Manager damesploeg krijgt ontslag (09-05-2018)
Consternatie alom deze middag toen het nieuws kwam dat de damesploeg van RSC Anderlecht zou opgeheven worden. Marc Coucke was er vlug bij om via twitter te reageren dat daar helemaal niets van aan was en dat er op vlak van beleid dingen moesten verbeteren. Dat is nu gebeurd, Robert Steeman, manager van de dames, heeft zijn ontslag gekregen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.