Tom Boudeweel: "Als een instituut als Anderlecht wegvalt, is dat een klap"

9-5-2018 15:0:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zou uit het vrouwenvoetbal stappen en dat vlak na het vieren van de landstitel. "Marc Coucke wil altijd populair zijn. Deze beslissing past daar niet bij", vindt Sporza-voetbaljournalist Tom ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht-dames reageren via Twitter (09-05-2018)
Wordt de vrouwenploeg van Anderlecht opgedoekt of niet? Voorzitter Marc Coucke spreekt in een tweet over 'fake nieuws', maar intussen laten de speelsters van paars-wit zich horen op Twitter.
>> Lees verder

Jacques: "Coucke meldde dat we blijven bestaan" (09-05-2018)
De damesploeg van Anderlecht houdt dan toch niet op te bestaan. Rond 16 uur kreeg speelster Heleen Jacques een telefoontje van haar coach. Die had van Marc Coucke vernomen dat de ploeg niet wordt afgeschaft. Vanwaar dan die commotie?
>> Lees verder

Manager damesploeg krijgt ontslag (09-05-2018)
Consternatie alom deze middag toen het nieuws kwam dat de damesploeg van RSC Anderlecht zou opgeheven worden. Marc Coucke was er vlug bij om via twitter te reageren dat daar helemaal niets van aan was en dat er op vlak van beleid dingen moesten verbeteren. Dat is nu gebeurd, Robert Steeman, manager van de dames, heeft zijn ontslag gekregen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.