Hein Vanhaezebrouck: "Het verbaast me dat plots Brugge benadeeld wordt"

8-5-2018 16:16:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De arbitrage na Club-Anderlecht blijft beroeren. Ook op het persmoment met Hein Vanhaezebrouck: ?Club vindt dat het benadeeld was? Het was dit seizoen vaak omgekeerd.?De nervositeit bij Club Brugge neemt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Het zal nog een felle strijd worden" (06-05-2018)
Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de wedstrijd op Club Brugge. "De titelstrijd ligt nu weer helemaal open", zei de coach, "Maar het zal een felle strijd worden."
>> Lees verder

Opinie: Club Brugge heeft geen alleenrecht op ‘een verdiende titel’ (10-05-2018)
Ongeveer alle neutrale supporters die we de afgelopen dagen spraken, vinden nog steeds dat Club Brugge de enige club is die dit jaar de titel verdient. Nochtans zijn er ook heel wat argumenten te vinden die dat ontkrachten. Wij bieden jullie alvast wat verbale munitie ter verdediging tegen ‘neutrale’ fans.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.