Teodorczyk: "Ik weet dat je daar ergens aan het kijken was"

7-5-2018 11:36:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Met het petje op het hoofd en de trolley in de hand passeerde Lukasz Teodorczyk gisteren de pers. Een interview? Neen, dat wilde hij niet geven. Maar hij zag er wel monter en content uit, dat doelpunt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Belgische U17 naar tweede ronde EK (08-05-2018)
De Belgische U17 hebben ook hun tweede wedstrijd op de EK-eindronde in Engeland gewonnen. Tegen Bosnië-Herzegovina werd het 4-0. De Belgische doelpunten werden gescoord door ex-Anderlecht-speler Jamie Yayi Mpie (foto), Yorben Vertessen, een own-doelpunt en Gabriël Lemoine.
>> Lees verder

Belgische U16 leiden zware nederlaag (08-05-2018)
De Belgische U16 hebben hun tweede wedstrijd op het UEFA Development Tournament in Portugal verloren. Tegen Frankrijk werd het 4-0. Anderlecht-spelers Zacarias Antonio (foto), Eliot Matazo, Chris Kalulika en Anouar Ait El Hadj begonnen in de basis.
>> Lees verder

Trezeguet scoort heerlijk doelpunt voor Kasimpasa (video) (08-05-2018)
Trezeguet liet zich het voorbije weekend opnieuw opmerken bij Kasimpasa. De Anderlecht-huurling scoorde twee keer op het veld van Kasimpasa. Vooral zijn tweede treffer was van een uitzonderlijke schoonheid. De Egyptenaar zit nu al aan dertien competitiedoelpunten.
>> Lees verder

"Moeten niet onderdoen voor de rest" (08-05-2018)
Donderdag wacht Standard Luik in het Constant Vanden Stock Stadion. Hein Vanhaezebrouck geeft toe dat de winnaar van dit duel wellicht meespeelt voor de finaleplaatsen.
>> Lees verder

MA03 roept de supporters op (08-05-2018)
Sfeergroep Mauves Army  doet een oproep naar alle Anderlecht-supporters om allemaal samen de spelersbus te verwelkomen komende donderdag om 12u30. Plaats van afspraak is het kruispunt van de Mededingingstraat en de Itterbeekselaan
>> Lees verder

Kums: "Er samen blijven voor gaan" (08-05-2018)
Sven Kums nam plaats naast Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie deze namiddag. Ook hij kreeg de vraag wat zijn mening was over alle commotie die er geweest is na de wedstrijd. "Ik vind het vooral spijtig dat er niet gepraat wordt over de goede wedstrijd die we gespeeld hebben", reageerde Kums.
>> Lees verder

"Raar dat er nu ineens zoveel reactie is" (08-05-2018)
Onvermijdelijk kreeg Hein Vanhaezebrouck de vraag wat hij vindt van de wedstrijdleiding vorige zondag tegen Club Brugge. In eerste instantie wou de coach er niet teveel over kwijt, al vroeg hij zich wel enkele dingen af.
>> Lees verder

Najar twijfelachtig, Kara en Onyekuru wellicht niet meer (08-05-2018)
Andy Najar is ziek en traint al twee dagen niet mee. Hij is dan ook hoogst twijfelachtig voor het duel van donderdag tegen Standard. Kara Mbodji en Henry Onyekuru trainen beide mee, maar de kans is klein dat ze nog dit seizoen in actie komen voor RSC Anderlecht, laat Hein Vanhaezebrouck weten.
>> Lees verder

Slaapcontainers verwijderd (08-05-2018)
Bij zijn aankomst bij RSC Anderlecht vroeg Hein Vanhaezebrouck een ruimte waar zijn spelers konden rusten tussen twee trainingen door. Er werden toen slaapcontainers geplaatst. Gisterenavond constateerde onze Franse collega dat de slaapcontainers weg zijn.
>> Lees verder

Player of the Season: stemmen tot morgen! (08-05-2018)
Op de site van Proximus kan je nog tot morgen stemmen voor de speler van het seizoen. De winnaar overhandigt persoonlijk de trofee van Speler van het Seizoen op het veld en wint 4 VIP tickets voor de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen Racing Genk.
>> Lees verder

Obradovic en Chipciu trainen deels met groep (08-05-2018)
Ivan Obradovic en Alexandru Chipciu werkten gisteren allebei een deel van de groepstraining af. Nadien gingen ze individueel verder. Het duo sukkelt met blessures. Het is onzeker wanneer ze opnieuw inzetbaar zijn.
>> Lees verder

Sowah speelt uur met beloften (foto) (08-05-2018)
Emmanuel Adjei Sowah speelde gisteren een uur met de U21 tegen Oostende. Voor de rechtsachter uit Ghana waren het zijn eerste speelminuten sinds hij in december werd geopereerd aan de buikspieren.
>> Lees verder

Kara fit voor Standard? (08-05-2018)
Kara Mbodji werkte gisteren een volledige groepstraining af. Of de Senegalees fit genoeg is om aan te treden tegen Standard, valt nog af te wachten. 
>> Lees verder

U21 eindigen seizoen met nederlaag (07-05-2018)
De U21 van Anderlecht hebben hun laatste competitiewedstrijd verloren tegen KV Oostende. 0-1 werd het. Anderlecht was al zeker van de kampioenstitel.
>> Lees verder

Sowah maakt rentree bij beloften (07-05-2018)
Emmanuel Sowah ging in december van vorig jaar onder het mes nadat hij al een tijdje sukkelde met zijn buikspieren en adductoren. Vanavond maakt hij zijn rentree met de beloften tegen KV Oostende. Voor de reserven van RSC Anderlecht is het de laatste wedstrijd van dit seizoen.
>> Lees verder

Belgische U16 starten met nederlaag (07-05-2018)
De Belgische U16 hebben zaterdag hun eerste wedstrijd op het UEFA Development Tournament in Portugal met 0-1 verloren van Zwitsersland. Anderlecht-spelers Rob Nizet, Bram Van Laere, Marco Kana en Eliot Matazo (foto) begonnen in de basis.
>> Lees verder

Wanneer Verhaeghe de (video)ref mocht bedanken (07-05-2018)
Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe insinueerde gisteren dat er hogere belangen in het spel zijn om Club van de titel te houden ten voordele van Anderlecht. Omdat de man blijkbaar last heeft van een selectief geheugen, wijzen wij hem samen met onze lezers graag op heel wat wedstrijdfases waarin hij de (video)scheidsrechter wél mocht bedanken.
>> Lees verder

"Hoop hier volgend seizoen nog te zijn" (07-05-2018)
Wat een memorable wedstrijd voor Olivier Deschacht gisteren. Zijn 600ste wedstrijd voor RSC Anderlecht. En dan nog de drie punten mee naar huis nemen vanop Jan Breydel. Een gelukkige Deschacht gisteren dus, die er gerust nog een seizoen wil bijdoen.
>> Lees verder

Vertenten fluit Anderlecht - Standard (07-05-2018)
Donderdag staat de volgende wedstrijd op het programma voor RSC Anderlecht dat Standard ontvangt in het Constant Vanden Stock Stadion. Bart Vertenten is aangeduid om deze wedstrijd in goede banen te leiden. 
>> Lees verder

Schorsingsgevaar voor drie spelers (07-05-2018)
Lukasz Teodorczyk en Kenny Saief mochten al eens plaatsnemen op de tribune na drie gele kaarten. Alexis Saelemaekers kreeg er deze play-offs ook al twee onder de neus geduwd. Tegen Club Brugge kregen ook Adrien Trebel en Leander Dendoncker hun tweede gele kaart. 
>> Lees verder

Teodorczyk scoort voor Tomasz (07-05-2018)
Het was afwachten of en hoe Lukasz Teodorczyk op het veld zou verschijnen tegen Club Brugge. De Pool arriveerde pas dit weekend terug in België en had pas één training achter de rug. Maar de aanvaller was vastbesloten te spelen én te scoren voor zijn overleden broer Tomasz. En hij hield woord. 
>> Lees verder

Assistent-coach West Ham scout Dendoncker (07-05-2018)
Dat Leander Dendoncker aan zijn laatste seizoen bezig is bij RSC Anderlecht, is geen geheim meer. Hij kreeg ook van de nieuwe voorzitter Marc Coucke de garantie dat hij mocht vertrekken. Stuart Pearce, assistent-coach van West Ham, kwam Dendoncker gisteren persoonlijk scouten. 
>> Lees verder

Verjaardag Nicolae Stanciu (07-05-2018)
Vandaag verjaart Nicolae Stanciu! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

Belgische U17 starten EK met overwinning (06-05-2018)
De Belgische U17 hebben hun eerste wedstrijd op de EK-eindronde in Engeland met 0-2 gewonnen tegen Ierland. Anderlecht-spelers Lucas Lissens en Mathis Suray stonden in de basis. Suray ging na 66 minuten naar de kant. Halil Timassi en Jerermy Doku mochten toen invallen.
>> Lees verder

U14 beëindigen Japans toernooi op plek acht (06-05-2018)
De U14 hebben de wedstrijd om de zevende plaats op het toernooi van Tokyo verloren van Berlijn na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd stond het 1-1, een doelpunt van Mario Stroeykens (foto). Voor Stroeykens was het zijn vierde doelpunt van het toernooi.
>> Lees verder

Trebel: "Verdiende overwinning" (06-05-2018)
Adrien Trebel was opieuw zijn sterke zelf op het veld. Het enige minpuntje aan de hele wedstrijd is het tegendoelpunt, volgens de Fransman. Voor de rest was dit een verdiende overwinning. 
>> Lees verder

"Felicitaties voor de hele ploeg en staff" (06-05-2018)
Het was voor voorzitter Marc Coucke zijn eerste duel in Jan Breydel, als voorzitter van RSC Anderlecht. En de voorzitter genoot met volle teugen. Hij zal een ploeg aan het werk met een volledige andere mentaliteit dan in december: "En daarvoor wil ik de staff en spelers feleciteren", aldus Coucke. 
>> Lees verder

"Het zal nog een felle strijd worden" (06-05-2018)
Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de wedstrijd op Club Brugge. "De titelstrijd ligt nu weer helemaal open", zei de coach, "Maar het zal een felle strijd worden."
>> Lees verder

"Mooiste overwinning uit mijn carrière" (06-05-2018)
Olivier Deschacht speelde vandaag zijn 600ste wedstrijd op het veld van Club Brugge, en keerde met de drie punten terug naar Brussel. "De mooiste overwinning uit mijn carrière", zegt de verdediger, "Maar we staan nog achter, ik ga het woord titel nog niet zeggen."
>> Lees verder

Oproep: fris mee het geheugen van Verhaeghe op (06-05-2018)
Bart Verhaeghe opperde vandaag de de (video)scheidsrechters Anderlecht aan de landstitel moeten helpen. De Club-voorzitter ziet overal fases in het voordeel van Anderlecht en in het nadeel van Club Brugge. We willen hem graag attent maken dat er ook heel andere fases al waren dit seizoen en deze play-offs.
>> Lees verder

Club-voorzitter insinueert matchfixing van Anderlecht (06-05-2018)
Na de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht reageerde Club-voorzitter Bart Verhaeghe op de gebeurtenissen van vanmiddag. In niet mis te verstane bewoordingen insinueerde hij dat er hogere machten aan het werk zouden zijn die Anderlecht aan de titel moeten helpen.
>> Lees verder

Anderlecht blaast titelstrijd nieuw leven in (06-05-2018)
Anderlecht heeft zopas met 1-2 gewonnen op het veld van Club Brugge. Na een tumultueuze wedstrijd met een hoofdrol voor de VAR, pakte paars-wit toch de drie punten. 
>> Lees verder

Wedstrijd begint met vertraging (06-05-2018)
De wedstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht begint met twintig minuten vertraging. Er zijn problemen met de beelden bij de Video Assistent Referee (VAR). Eerder deze week werd al beslist als er technische problemen zijn met de VAR, de wedstrijd met twintig minuten wordt uitgesteld.
>> Lees verder

Onyekuru op de bank, Teodorczyk aan de aftrap (06-05-2018)
Binnen een klein uurtje start de topper op en tegen Club Brugge. Lazar Markovic en Andy Najar starten in de basis. Henry Onyekuru start op de bank. Lukasz Teodorczyk start ook aan de wedstrijd. Olivier Deschacht start aan zijn 600ste wedstrijd. 
>> Lees verder

Delferière fluit wedstrijd reserven (06-05-2018)
Half maart werd Sébastien Delferière geopereerd aan de meniscus en was daardoor out voor de play-offs. Een wedstrijd fluiten in de play-off 1 zat er dus niet meer in, maar nu dus wel bij de reserven. Morgen fluit hij de wedstrijd van de Anderlecht tegen KV Oostende in het kader van de play-offs voor de reserven.
>> Lees verder

"Wil gerust nog eens met Hein Vanhaezebrouck werken" (06-05-2018)
Laurent Depoitre speelt momenteel bij Huddersfield Town, waarmee hij tegen de degradatie strijd. Ziet hij een avontuur in de lagere Engelse klasse zitten of misschien een terugkeer naar de Jupiler Pro League: "Het zou leuk zijn om nog eens met Vanhaezebrouck samen te werken", aldus Depoitre.
>> Lees verder

Dossier Milic: "ik vind geen enkele afspraak op papier" (06-05-2018)
Antonio Milic was vorige wintermercato al bijna op weg naar RSC Anderlecht, die deal ging uiteindelijk niet door door de overname. Er zou toen wel een afspraak gemaakt zijn dat Milic deze zomer de overstap mocht maken. Maar de nieuw technisch directeur van KV Oostende, Hugo Broos, spreekt die afspraak tegen.
>> Lees verder

"Coucke zal ons een elftal bezorgen dat zal strijden voor de titel" (06-05-2018)
Gino Caen maakte de overstap van KV Oostende naar RSC Anderlecht. Marc Coucke en Luc Devroe deden toen niet moeilijk over zijn overgang, wisten zij veel dat ze daar enkele maanden later ook zouden zitten. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht (06-05-2018)
Om 14u30 speelt Anderlecht dé topper van de zevende speeldag op het veld van Club Brugge. Anderlecht hoopt op puntengewin in de strijd om plek twee, maar mag mits een overwinning opnieuw beginnen dromen van de titel. 
>> Lees verder

De werkwijze van FC Basel en RB Salzburg (05-05-2018)
Marc Coucke verwijst de laatste weken vaak naar FC Basel en RB Salzburg als hij het heeft over clubs uit kleinere competities die toch hoge ogen gooien op het Europese toneel. Wij bekeken hoe beide clubs te werk gaan.
>> Lees verder

Vanden Stock als bemiddelaar (05-05-2018)
De relatie tussen Marc Coucke en Herman Van Holsbeeck zit meer dan onder nul. Coucke verwijt de voormalig general manager grove fouten en Van Holsbeeck diende onlangs klacht in bij het Belgisch Centrum voor Conflictbemiddeling. Mogelijk wordt Roger Vanden Stock nu ingeschakeld als bemiddelaar tussen beide partijen.
>> Lees verder

"Liever dat Olivier stopt en in de zaak komt" (05-05-2018)
Als Olivier Deschacht zondag aan de aftrap komt, is dat zijn 600ste wedstrijd voor RSC Anderlecht. "De laatste der mohikanen", noemde Hein Vanhaezebrouck hem. Als het aan Ronny Deschacht, de vader van Deschacht lag, stopt zijn zoon dit seizoen met voetballen en komt hij in de zaak werken. Maar of Olivier dat zelf ziet zitten ?
>> Lees verder

Klassieke onderhandelingen (05-05-2018)
Alexis Saelemaekers is de verrassing van dit seizoen. De jonge verdediger maakte zijn debuut in de A-kern en doet dat meer dan behoorlijk. Zijn contract loopt nog tot 2019, maar RSC Anderlecht heeft een optie om die eenzijdig te lichten. Luc Devroe wil dat echter zomaar niet doen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.