Vanhaezebrouck: "Ik denk dat de VAR vandaag zijn nut bewezen heeft"

6-5-2018 18:30:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht is erin geslaagd om de ongeslagen reeks van Club Brugge in eigen huis te eindigen. Het won met 1-2, na enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter en de videoref. Hein Vanhaezebrouck ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Club-voorzitter insinueert matchfixing van Anderlecht (06-05-2018)
Na de wedstrijd Club Brugge - Anderlecht reageerde Club-voorzitter Bart Verhaeghe op de gebeurtenissen van vanmiddag. In niet mis te verstane bewoordingen insinueerde hij dat er hogere machten aan het werk zouden zijn die Anderlecht aan de titel moeten helpen.
>> Lees verder

Wanneer Verhaeghe de (video)ref mocht bedanken (07-05-2018)
Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe insinueerde gisteren dat er hogere belangen in het spel zijn om Club van de titel te houden ten voordele van Anderlecht. Omdat de man blijkbaar last heeft van een selectief geheugen, wijzen wij hem samen met onze lezers graag op heel wat wedstrijdfases waarin hij de (video)scheidsrechter wél mocht bedanken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.