Deschacht: "Dit is de mooiste overwinning in mijn carrière?

6-5-2018 18:22:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Op zijn 37ste heeft Olivier Deschacht al heel wat watertjes doorzwommen. Vanmiddag beleefde de routinier echter een nieuw hoogtepunt in zijn carrière. De verdediger noemde de 1-2-zege op het veld van ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Liever dat Olivier stopt en in de zaak komt" (05-05-2018)
Als Olivier Deschacht zondag aan de aftrap komt, is dat zijn 600ste wedstrijd voor RSC Anderlecht. "De laatste der mohikanen", noemde Hein Vanhaezebrouck hem. Als het aan Ronny Deschacht, de vader van Deschacht lag, stopt zijn zoon dit seizoen met voetballen en komt hij in de zaak werken. Maar of Olivier dat zelf ziet zitten ?
>> Lees verder

"Hoop hier volgend seizoen nog te zijn" (07-05-2018)
Wat een memorable wedstrijd voor Olivier Deschacht gisteren. Zijn 600ste wedstrijd voor RSC Anderlecht. En dan nog de drie punten mee naar huis nemen vanop Jan Breydel. Een gelukkige Deschacht gisteren dus, die er gerust nog een seizoen wil bijdoen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.