Hein Vanhaezebrouck: "Stilaan vinden we wat we willen brengen"

30-4-2018 11:52:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Is het artificiële spanning of moet Club Brugge zich toch een beetje zorgen maken? Als Anderlecht zondag wint op het veld van de leider, dan nadert het tot op twee punten van Club. "Club is de verdiende ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "Op rechts zitten we goed" (30-04-2018)
Een heel stadion dat op de banken staat en zijn naam scandeert, op die manier mocht Andy Najar na een uur het veld verlaten. Coach Hein Vanhaezebrouck is even tevreden als zijn publiek, de Hondurees heeft er een geslaagde comeback opzitten. Nu afwachten hoe hij de wedstrijd verteert. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Belachelijke gele kaarten" (30-04-2018)
RSC Anderlecht moet volgende week Kenny Saief missen, die zijn derde gele kaart kreeg tegen Charleroi. En hij was niet de enige met een gele kaart, voor de rest gelukkig zonder gevolg. Al maakte Hein Vanhaezebrouck zich wel boos om enkele onnodige gele kaarten.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.