Coucke zorgde dat titelfeestje 'Beloften' compleet was

25-4-2018 11:19:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Of Marc Coucke RSC Anderlecht weer helemaal op de rails krijgt, valt nog even af te wachten. Vast staat alvast dat de zakenman een compleet nieuwe wind laat waaien in en rond het Astridpark. Dat hebben ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Beloften kampioen zonder spelen (24-04-2018)
De beloften van Club Brugge verloren gisteren hun wedstrijd tegen Genk met 3-0. Daardoor zijn de reserven van RSC Anderlecht automatisch kampioen. Vanavond spelen ze tegen Sporting Lokeren, maar dit duel is dus niet meer cruciaal voor de titel.
>> Lees verder

Beloften vieren titel met ruime zege (24-04-2018)
De U21 van Anderlecht hebben vanavond hun titelwedstrijd met 4-1 gewonnen van Lokeren. Aan de rust stond het 1-1 na een strafschopdoelpunt van Milan Corryn (foto). Na de pauze diepten Osman Bukari, Corryn en Nelson Azevedo de score verder uit.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.