Anderlecht heeft nu al persoonlijk akkoord met Cobbaut

25-4-2018 10:57:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Elias Cobbaut lijkt nu echt op weg naar Anderlecht. De Brusselaars hebben met de verdediger immers een overeenkomst voor vijf seizoenen bereikt.Dat meldt Het Nieuwsblad. Cobbaut heeft immers gekozen voor ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Cobbaut heeft voorkeur voor Anderlecht (24-04-2018)
Luc Devroe heeft Elias Coubbaut van KV Mechelen al een tijdje op zijn transferlijstje staan. Er is ook interesse van Genk en Club Brugge voor de linksback, maar zelf gaat zijn eerste keuze uit naar RSC Anderlecht.
>> Lees verder

Officieel: Cobbaut is een Anderlecht-speler (25-04-2018)
Anderlecht heeft de transfer van Elias Cobbaut officieel aangekondigd. De 20-jarige verdediger van KV Mechelen verbindt zich tot medio 2023 aan de uittredende landskampioen. We stellen de nieuwe Anderlecht-aanwinst graag aan u voor.
>> Lees verder

Tot 3,5 miljoen euro voor Cobbaut (26-04-2018)
Anderlecht moest stevig in de buidel tasten om Elias Cobbaut naar het Astridpark te halen. Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws spreken over dezelfde transferprijs. Paars-wit legde drie miljoen euro op tafel en daar kan nog eens een half miljoen bijkomen aan bonussen. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.