"22 jaar Wenger, daar moeten ze hier in België voorbeeld aan nemen"

20-4-2018 15:55:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Op de persconferentie werd Hein Vanhaezebrouck ook gevraagd naar zijn mening over Arsène Wenger, die na 22 jaar Arsenal verlaat. "Een voorbeeld voor ons land, want hier worden trainers veel te snel ontslagen. ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Zal prestatie zijn om tweede te blijven" (19-04-2018)
Wou RSC Anderlecht in de running blijven voor de titel moest het winnen tegen Standard. "Nu zal het zelfs al een prestatie zijn om tweede te blijven", zei Hein Vanhaezebrouck na het puntenverlies op Sclessin. "Ik heb dan ook geen 30 afwerkers voor doel", voegt hij er nog aan toe. 
>> Lees verder

"Club Brugge wordt kampioen" (20-04-2018)
Hein Vanhaezebrouck is duidelijk, Club Brugge wordt kampioen en zelf zal zijn ploeg nog moeten strijden voor de tweede plaats. "We moeten eerlijk blijven, om te blijven meedoen voor de titel moesten we een perfect parcours afleggen en dat hebben we niet gedaan", aldus de coach. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.