Teodorczyk, Kums en Markovic onzeker tegen Genk

20-4-2018 15:18:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Vanhaezebrouck heeft het al meermaals aangegeven en blijft het herhalen, maar de spoeling bij Anderlecht is flinterdun. Vanhaezebrouck moet vaak puzzelen en elke wedstrijd vallen er wel nieuwe spelers ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Echografie voor Kums, afwachten voor Markovic (20-04-2018)
Sven Kums liep tijdens de wedstrijd tegen Standard een lichte verrekking op in het dijbeen. De middenvelder gaat nu eerst een echografie laten nemen om de ernst van de blessure te bepalen, het is nog niet zeker of hij de selectie van morgen zal halen.
>> Lees verder

Opstelling: Kums en Teodorczyk fit en startend (21-04-2018)
Anderlecht kan straks tegen Racing Genk rekenen op Sven Kums en Lukasz Teodorczyk. De twee zijn voldoende hersteld na hun kwaaltjes opgelopen tegen Standard en starten. Ook Lazar Markovic komt aan de aftrap. Ryota Morioka begint op de bank.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.