Peter Vandenbempt: "Anderlecht verdiend gewonnen en sluipt dichterbij"

15-4-2018 21:2:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nul op zes voor Club Brugge in de uitmatchen tegen AA Gent en Anderlecht. Lukasz Teodorczyk kopte raak. Zo komt Anderlecht op vier punten, met nog zeven matchen te spelen."Anderlecht gooit de titelstrijd ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "Winnen maakt Club nerveuzer" (14-04-2018)
Dit weekend staat de clash tussen Anderlecht en leider Club Brugge op het programma. Een erg belangrijke wedstrijd, beseft Hein Vanhaezebrouck, maar een sleutelduel wil hij dit niet noemen. "In onze situatie zijn alle tien de play-off-wedstrijden sleutelduels."
>> Lees verder

"Uitgelezen kans voor Brugge om nog eens te winnen. (15-04-2018)
Vandaag de laatste wedstrijd van speeldag 3 in Play-off 1: Anderlecht - Club Brugge. Als Brugge wint, telt het Anderlecht zo goed als zeker uit voor de titelstrijd, ondanks dat Club Brugge al meer dan 20 jaar niet kon winnen in het Astridpark. Club-Brugge won voor het laatst in 1998, het werd toen 3-2.
>> Lees verder

Anderlecht blaast titelstrijd nieuw leven in (15-04-2018)
Zou het dan toch nog kunnen? Anderlecht heeft zopas met 1-0 gewonnen van Club Brugge en nadert op de leider tot drie punten. Club kon in deze play-offs in drie wedstrijden geen veldgoal scoren. Woensdag deze zege bevestigen in Luik en de titelstrijd is weer helemaal open.
>> Lees verder

"We gaan nog niet euforisch worden" (16-04-2018)
RSC Anderlecht wint met 1-0 van Club Brugge en komt zo op drie punten van de leider te staan. De spelers beginnen stilaan weer een beetje te geloven in de titel. Hein Vanhaezebrouck houdt de titelboot liever nog wat af: "Zaterdag zal ik meer kunnen zeggen."
>> Lees verder

"Brugge heeft nog steeds de beste kaarten" (17-04-2018)
RSC Anderlecht zag na de overwinning tegen Club Brugge de kloof verkleinen tot drie punten. Velen beginnen nu te dromen van titel nummer 35, maar zover wil Hein Vanhaezebrouck nog niet gaan. "Brugge heeft nog steeds de beste kaarten in handen, al zullen ze nu misschien wel wat nerveuzer worden."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.