Marc Coucke: "Zes keer fake news"

14-4-2018 16:22:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

"6 keer fake news op 1 week. Media proberen wat onrust te stoken. In elk geval, we werken hard en discreet verder". Aldus Marc Coucke op twitter.DuryToon Mertens (scout zulte-Waregem)EdmilsonCoucke twijfelt ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke: "Het zal spannend worden" (15-04-2018)
Marc Coucke reageerde kort voor de camera van VTM-nieuws over de topper. "We beginnen in ieder geval met 0-0", reageerde de nieuwe voorzitter. Over de uiteindelijke winnaar wil hij zich niet uitlaten: "Ik weet het echt niet, maar het zal in ieder geval spannend worden."
>> Lees verder

Coucke: "Hiervoor is play-off 1 uitgevonden" (16-04-2018)
Marc Coucke heeft er een geslaagd weekend opzitten. Een geslaagde open training en drie punten tegen Club Brugge. Hij glunderde dan ook na de wedstrijd, en terecht: "Hiervoor is play-off 1 uigevonden, spanning van begin tot eind."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.