Daniel Spreutels: "Coucke brengt traditie, de geest en imago van club in gevaar"

9-4-2018 17:40:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Daniel Spreutels, clubadvocaat van Anderlecht voor meer dan 30 jaar, werd met één simpel telefoontje bedankt voor bewezen diensten. Marc Coucke wil zijn eigen mensen op hun post hebben. "Vorige vrijdag ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke verbreekt samenwerking met huisadvocaat (09-04-2018)
Marc Coucke heeft ook de samenwerking met Daniël Spreutels stopgezet. De advocaat werkte op zelfstandige basis meer dan veertig jaar voor Anderlecht en kreeg te horen dat paars-wit niet langer een beroep zal doen op zijn diensten.
>> Lees verder

Verschueren neemt plaats in van Spreutels (10-04-2018)
Naast advocaat voor RSC Anderlecht, vertegenwoordigde Daniel Spreutels de club ook in het Uitvoerend Comité van de voetbalbond. Die taak zal nu overgenomen worden door Michael Verschueren, die steeds belangrijker wordt in het organigram van Marc Coucke.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.