Michel Verschueren: "Er is geen enkele reden waarom Hein nu al zou vertrekken"

7-4-2018 16:54:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De voorbije dagen was er heel wat onduidelijkheid over de toekomst van Hein Vanhaezebrouck bij de club. Hier en daar werd al geopperd dat hij binnenkort ontslagen zou worden. Daar wil Michel Verschueren ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Devroe gooit lijntje uit naar Dury (06-04-2018)
Moet Hein Vanhaezebrouck vrezen voor zijn functie als coach van Anderlecht? Volgens Sudpresse heeft toekomstig sportief manager Luc Devroe bij Franky Dury gepolst of die een overstap naar Anderlecht zou zien zitten.
>> Lees verder

"Voor mij is alles duidelijk" (07-04-2018)
Hein Vanhaezebrouck reageerde ook kort op het gerucht Francky Dury. En het is duidelijk dat de coach zich geen zorgen maakt over zijn toekomst. Uit de gesprekken die er al geweest zijn met het nieuwe bestuur, besluit hij toch dat hij ook volgend seizoen nog trainer is van RSC Anderlecht. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.