Spajic: "Het is niet zo erg, zo snel mogelijk terug"

7-4-2018 16:42:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck zag het vrijdagavond maar somber in. De coach van Anderlecht dacht dat hij Uros Spajic voor een lange tijd zou kwijt zijn. De Serviër gaf nu zelf een update over zijn blessure."Het ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Spajic moet geblesseerd veld verlaten (06-04-2018)
Ziet Hein Vanhaezebrouck opnieuw een verdediger voor lange tijd utivallen. Hopelijk niet, want de spoeling achterin is al flinterdun. Uros Spajic kwam na een contact met Bedia slecht neer en bleef minutenlang liggen en verliet al hinkend het veld. 
>> Lees verder

Spajic mogelijk out tot einde seizoen (07-04-2018)
Uros Spajic blesseerde zich gisteren na een duel met Bedia. De kans bestaat dat het seizoen van de Serviër erop zit. Hein Vanhaezebrouck liet gisteren vallen dat het "toch wel om een zware blessure ging", op zijn persconferentie na de wedstrijd.
>> Lees verder

Spajic slechts twee weken out (09-04-2018)
De blessure van Uros Spajic blijkt goed mee te vallen. Aanvankelijk werd gevreesd dat zijn seizoen erop zat, maar nu zou blijk dat hij slechts twee weken out is.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.