Pieter Gerkens: "Mijn werk gedaan voor de ploeg"

7-4-2018 16:29:7 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht knokte zich in Charleroi naar een 1-2 overwinning. In het beste geval verkleinen ze de kloof met Club Brugge tot zes punten. Volgende week is het Anderlecht-Club. Pieter Gerkens stapte met een ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht pakt eerste driepunter (06-04-2018)
Na twee nederlagen in de reguliere competitie heeft Anderlecht vanavond wel kunnen winnen van Charleroi. Paars-wit kende een droomstart met een vroeg doelpunt van Morioka. Meteen na rust hing Baby de bordjes gelijk, maar een erg discutabele strafschop leverde Anderlecht drie punten op.
>> Lees verder

Saelemaekers verkozen tot "Man van de match" (09-04-2018)
Via de officiële app van RSC Anderlecht kon je stemmen op de speler van de wedstrijd tegen Charleroi. Alexis Saelemaekers haalde het overtuigend met 43,68 procent van de stemmen. Het is duidelijk dat de jongeling na twee wedstrijden de harten van de supporters gestolen heeft. Maar ook zijn sterke prestatie draagt bij tot deze overwinning.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.