Luc Devroe: "Ik ben trots om sportieve cel van grootste club van het land te mogen leiden"

6-4-2018 18:48:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft besloten om Luc Devroe aan te stellen als nieuwe sportief directeur. Hij gaat met onmiddellijke ingang aan de slag bij Paars-Wit.De 52-jarige Luc Devroe werd geboren in Brussel en ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Devroe loopt al rond op Anderlecht (05-04-2018)
Officieel is hij nog niet in functie, maar Luc Devroe heeft de weg naar Anderlecht al gevonden. Een aantal journalisten die in Neerpede aan het wachten waren op een interview met Kenny Saief, zagen hoe Devroe er aankwam.
>> Lees verder

Devroe gooit lijntje uit naar Dury (06-04-2018)
Moet Hein Vanhaezebrouck vrezen voor zijn functie als coach van Anderlecht? Volgens Sudpresse heeft toekomstig sportief manager Luc Devroe bij Franky Dury gepolst of die een overstap naar Anderlecht zou zien zitten.
>> Lees verder

Officieel: Luc Devroe sportief manager (06-04-2018)
Luc Devroe wordt de nieuwe sportief manager bij RSC Anderlecht, dat heeft de club zelf bevestigd op zijn website. "Ik ben trots om de sportieve cel van de grootste club van het land te mogen leiden", laat Devroe weten.
>> Lees verder

Devroe bekijkt potentiële zomertransfers (07-04-2018)
Luc Devroe was een opvallende aanwezige vanavond tijdens de wedstrijd van KV Oostende tegen Eupen. Volgens Het Nieuwsblad was de kersverse Anderlecht-manager er om twee spelers te scouten: Antonio Milic en Hendrik Van Crombrugge.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.