Van Holsbeeck: ?Ik overleg eerst met mijn advocaten, alvorens ik reageer?

6-4-2018 14:6:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De bladzijde kan omgedraaid. Na vijftien jaar dienst en acht titels moet Herman Van Holsbeeck (63) bij Anderlecht vertrekken. Vanochtend nam Van Holsbeeck afscheid van de club. Hij leverde meteen ook zijn ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Hoe zit dat met Van Holsbeeck en Standard? (05-04-2018)
Sport/Voetbalmagazine schrijft deze week dat Herman Van Holsbeeck zijn toekomst wel eens bij Standard zou kunnen liggen. Het baseert zich op de aanwezigheid van de manager tijdens de interland Japan - Mali in Luik twee weken geleden. Het Nieuwsblad weet dat hij er was om andere redenen.
>> Lees verder

Geen Van Holsbeeck meer in nieuwe clubbestuur (05-04-2018)
De samenstelling van de nieuwe Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering van Anderlecht zijn bekend. De nieuwe Raad van Bestuur kwam dinsdag voor het eerst samen en telt zeven personen, daarbij ook Luc Devroe. Herman Van Holsbeeck, voor de overname nog lid van het clubbestuur, heeft geen functie meer in de nieuwe samenstelling.
>> Lees verder

Exit Van Holsbeeck (06-04-2018)
Donderdagvoormiddag sprak nieuwe man, Marc Coucke, zijn personeel toe. Opvallende afwezige: Herman Van Holsbeeck, hij kreeg van Coucke te horen dat zijn aanwezigheid niet meer nodig is. Een aangekondigd afscheid, maar hoe moet het nu verder?
>> Lees verder

Officieel: Van Holsbeeck verlaat Anderlecht (06-04-2018)
Wat al langer in de verwachtingen lag, is deze ochtend ook officieel gebeurd. De wegen van RSC Anderlecht en Herman Van Holsbeeck scheiden. Deze morgen nam Van Holsbeeck van iedereen afscheid in het trainingscomplex en hij leverde ook meteen zijn wagen in.
>> Lees verder

Van Himst: "Kritiek op Herman is onterecht" (06-04-2018)
Na Roger Vanden Stock heeft nu ook Herman Van Holsbeeck RSC Anderlecht verlaten. Voor Van Holsbeeck zit er geen afscheid in genre dat van Vanden Stock, daarvoor heeft Van Holsbeeck geen krediet bij de achterban. Paul Van Himst neemt het op voor de ex-general manager. 
>> Lees verder

Van Holsbeeck weigert ontslagbrief te tekenen (07-04-2018)
Herman Van Holsbeeck is dan wel vertrokken bij RSC Anderlecht, dat wil niet zeggen dat het hoofdstuk volledig is afgesloten. Hij weigert namelijk de ontslagbrief te ondertekenen die hij van Marc Coucke kreeg voorgelegd. "Ik overleg met mijn advocaten", is de korte reactie van de ex-general manager.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.